N8'e Hard Format Attım ve Hiç Bir Şey Silinmedi :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
    Konu Sahibi
N8'e Hard Format Attım ve Hiç Bir Şey Silinmedi :)
Arkadaşlar telefonumu alalı tam 16 gün oluyor ve aldığım günden beri sık sık günde 3-4 defa kendine reset atıyordu. Bazen bir uygulamadan çıkışa basınca uygulama donup kalıyordu menü tuşuna basınca menüye dönüyordum ama programı kapayabilmek için telefonu kapayıp açmam gerekiyordu. Bazen program donduğunda beni uğraştırmadan kendini resetliyordu. Çoğu zamanda ortalıkta bişey yokken kapanıp açılıyordu. Hard format atsammı atmasammı diye çok düşündüm çünkü forumda hard formattan sonra telefonun başına gelenleri duyunca. Bugün artık dedim atıyorum lan nolursa olsun. hard formatı bi attım telefon açıldı ilk işim ovi mağazayı denemek oldu ve hiç bir sorun çıkmadan yüklendi ovi mağaza program indirdim. internette sorun yok. haritalarda sorun yok digitürk web tv de sorun yok bir tek E! tv - National web tvleri gitti onlarda olmayıversin zaten bişeye yaramıyorlar

Benim telefon esrarengiz olaylarla dolu:ehe
normalde çalışmaması gereken uygulamalar nasıl olduda bende çalıştı:hmmm

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Sen bir *#7370# yap okey de bakalım yanlış hrdfrmt attn galiba

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
    Konu Sahibi
önce telefon tönetiminden orj. tel. ayarları na girdim. ordaki iki seçeneğide yaptım dediğim gibi bişey olmadı. *#7370# yaptım yine bişey olmadı ( zaten orj. tel. ayarlarındaki ikinci seçenekle bu aynı şey.
Sonra ses+menü+foto+güç tuşuna nastığımda malesef haklısınız dediğiniz gibi ovi vs. gitti.
Yani bu telefonda 3 çeşit format var anladığım kadarıyla. ''Geri Yükle - Veri sil ve Geri Yükle - ve menü+ses+fotro+güç olarak üç şeşit ve yazdığım sıraya göre format ağırlığıda artıyor.

1) Geri yükle
Sadece ayarları sıfırlıyor. Fotoğraflarınız müzikleriniz yüklü uygulamalar hiç ama hiçbişeye dokunmuyor.

2) Veri Sil ve Geri yükle
Bu tüm telefondaki her şeyi siliyor. C hafızası D hafızası herşeyi yok ediyor telefon ilk günkü gibi oluyor sadece E! Tv ve National gidiyor geri kalan her şey çalışıyor bu aynı zamanda *#7370# yapmakla aynı şey.

3) Menü+ses+foto+güç tuşuna aynı anda bastığınızda atılan format ise herşeyi sıfırladığı gibi telefondan ovi mağazayı, haritaları, tüm web tv öğelerini, telefonda orjinal yüklenmiş tüm fotoğrafları ve videoları yok ediyor.

3 numaralı yöntem haricinde ilk ikisini kullanabilirsiniz. Telefonu tamamen formatlayıp herşeyi silip aynı zamanda bozulmasın istiyorsanız 2 numaralı yöntem en uygunu sadece E! tv ve National web tv gidiyor başka hiç bir sorun yok bizzat hepsini denedim.

iatis

iatis

Üye
Benim tele virüs programı yüklerken resete başladı.Zar zor ayarlardan veri sil geri yükle yapabildim.Telefon ilk haline geldi fakat reset devam ediyor.Bundan sonra ne yapabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt