n8'den tema silme...yardım..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
projectmaximo

projectmaximo

Üye
    Konu Sahibi
n8'den tema silme...yardım..
arkadaşlar ben telefonu ilk aldığımda aktif olan temayı kullanıyorum diğerlerini pek sevmedim.güncelleme olarak gelen bi kaç tema yükledim ama onlara da pek ısınamadım.kullandığımın dışında kalan tüm temaları silmek istiyorum fakat bunu nasıl yapıcam bulamadım..yardım eder misiniz? Şimdiden teşekkürler

Mh66

Mh66

Üye
selam kardeş .şunu bi dene . Ayarlardan uygulama yöneticisine gir yüklediğin temayı bul üstünde basılı tut kaldır de kaldırsın .ok

projectmaximo

projectmaximo

Üye
    Konu Sahibi
önerin için sağol kardeş ama o şekilde sadece sonradan yüklediğim temalar kaldırılabiliyo:) ben mesela kendi üzerinde gelen nokia theme blue falan var ya onları da kaldırmak istiyorum.biri kalsa yeterli.belki de kaldırılmıyodur bilmiyorum:)

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
Ayarlar -Uygulama yöneticisi-yüklü uygulamalar sonra da istediğinin üstüne basılı tut ve kaldır :) kendi temaları silinmiyor heralde ben de bilmiyorum onu :)

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Kendi temalarını silemezsin...

projectmaximo

projectmaximo

Üye
    Konu Sahibi
hmm o zaman teşekkürler herkese:)

mess_ist

Üye
Merhabalar, tekrar konu açmadan sormak istiyorum. Bazı temaların Uygulama yöneticisinde malesef isimleri yok. Bunu da "private" dosyasından silerek yapıyoruz ama hangi dosyalardı bulamadım.

Bir de müzikçalar için "private" dosyasından bazı dosyaları kaldırıyorduk. Müzik parçalarını sil deyince "dosya bozuk, işlem iptal edildi" hatası veren mp3'ler için

Şimdiden teşekkürler

najanaja

najanaja

Üye
kurduğun hafıza Resource\skins içerisnde olur bütün temalar fakat hepsini ayrı klasörü olur onu ayırt edemezsin bi parçalarıda private\10207114\import içerisindeki klasörlerde en kolayı sis contents kullan onda sis lerin içeriğini görebilirsin böylece hangi tema hangi klasörde bilirsin.

blacklion2475

Üye
arkadaşlar c7 de muzık çalarda yaklaşık 300 tane kısa sesler var bunları topluca nasıl sılcem yer tutuyorda

qsaw

qsaw

Üye
arkadaşlar c7 de muzık çalarda yaklaşık 300 tane kısa sesler var bunları topluca nasıl sılcem yer tutuyorda

Oyun sesleridir büyük ihtimalle eğer silersen oyunların çalışmaz onların yok olmasını son güncellemeleri yaparak giderebilirsin 025.007 Anna bu güncellemede bu sorun giderildi güncelledikten sonra bi kütüphaneyi yenile

Güncelleme Sırasında Oluşabilecek Hataları Mesuliyet Kabul Etmem Öneri Veriyorum

fgunaltay

Üye
klasorde temaları buldum.xpolore dosya yonetcısı proramındanda sılemedım. klasorler bılgısayardada gorunmuyor.nasıl sılıcem ben bu yukledıgım temaları

----------Eklendi @ 19:00:11 ---------- Yazıldı @ 18:45:15 ----------

arkadasımaynı sorun bendede vardı telefonu pcye depolama modunda bağla. klasorlerı goster deyıp actıktan sonra temaları sılebılırsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt