n8dekı her oyun c7dede çalışır mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emre2574

emre2574

Üye
    Konu Sahibi
n8dekı her oyun c7dede çalışır mı?
n8 için forumda bır suru oyun var pekı bunları c7ye kursak çalışır mı? sertıfıka sorunu olur mu ? c7 kullananlar cevap yazarsanız sevınırım.forumda gordugum bır cok oyunda s^3[n8] yazıyor c7de s^3.
yardımcı olursanız sevinirim:ağlarım:

Lizard King

Lizard King

Üye
Aynı işletim sistemi kullandığı için çalışır. İmza olayı telefona göre yapılan birşey değil. İmzasızsa C7'de de çalışmaz N8'de de.

emre2574

emre2574

Üye
    Konu Sahibi
tmm sıstem olarak aynılarda mesela sertıfıka alırken n8 e gore alınmıssa c7de calısırmı ?? yada bole bısı var mı ?

Lizard King

Lizard King

Üye
Uygulama imzalıysa imzalıdır, imzasızsa imzasızdır. Telefona göre birşey yok fakat kendi imzalamanı bireysel olarak yapacaskan kendi telefonuna göre imzalatabiliyorsun (bazı imzalama yazılımlarında).

emre2574

emre2574

Üye
    Konu Sahibi
Uygulama imzalıysa imzalıdır, imzasızsa imzasızdır. Telefona göre birşey yok fakat kendi imzalamanı bireysel olarak yapacaskan kendi telefonuna göre imzalatabiliyorsun (bazı imzalama yazılımlarında).

saol

blackbird48

blackbird48

Üye
arkadaşlar bu gün nokıa yardım merkezinden ve marmaristeki nokı care shoptan aldım bilgiyi paylaşmak istıyorum ben bu imzalama işinden korktuğum için nokıa yardımdan bilgi edindim opda klonlama yapıyormuş ve bu klonlama sonucunda tel kapancak olursa fatura ile tekrar cihaz kaydı yapılabilirmiş ama kötü tarafı böle bi durumda sadece bi şebeke kullanbilirmişiz yani fatura ile kayıt yapıldında hangi g.s.m şebekesi ise her zaman aynı şebekeyi kullanmak zorundaymışız opda dan sertifika alcaktım ama bu durumda vazgeçtim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt