n8ciler bir bakarmısınız?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SuaT6027

SuaT6027

Üye
    Konu Sahibi
n8ciler bir bakarmısınız?
selamlar arkadaşlar.. n8 kullanıcısıyım ve kurtulus40 ın cfw sını kullanıyorum.. bır vıdeoda n8 ın nfc ıle karsılastım.. yok dıye bılıyorum ama bırde sız bakabılırmısınız? sımdıden tesekkur ederım.. bılgısı olan arkadaslar yorum yaparsa sevınırım..

CURVANORD

Üye
Çok şaşırdm :s n8 de nfc yoktu acaba varda gizlimi belle ilemi aktif olacak :s

SuaT6027

SuaT6027

Üye
    Konu Sahibi
arkadasım suan belle kullanıyoz zaten.. ama nfc bır aygıt olayı yanı yazılımla olcagını sanmam ama bu ısı cozemedım:hmmm

CURVANORD

Üye
arkadasım suan belle kullanıyoz zaten.. ama nfc bır aygıt olayı yanı yazılımla olcagını sanmam ama bu ısı cozemedım:hmmm

n8de nfc varsa Belki Orjinal bellede aktif olur geldiğinde kim bilir videoda ek bir aygıt gözükmüyor :s çözemedm gitti :s

SuaT6027

SuaT6027

Üye
    Konu Sahibi
umarım olayı bılen bırılerı yorum yaparda anlarız bızde..

CURVANORD

Üye
amin :)

Uruloki

Uruloki

Üye
var gözüken nokia videosu vardı bir tane fakat nfc var mı tartışması başlayınca video kaldırılmıştı

polluxea♪

polluxea♪

Üye
alalala bu ne yav simdi......:hmmm gerci olsa annada aktif olurdu zaten

hizan

hizan

Üye
n8 de nfc desteği var. nfc sim kartı takılarak kullanılacak, ne zaman resmi belle geldiği zaman.

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Nfc desteği sadece C7de mevcut.N8de falan olduğu yok sim kart ile olabilir ancak....

qsaw

qsaw

Üye
böyle bir video daha vardı n8 i koymuşlardı yine sonra c7 yi koyup düzelttiler ama hafıza kartı ve sim kart ile nfc yapmak yakında mümkün olacak

realplayer2

realplayer2

Üye
lisansını almaya çalışıyolar bunlar mümkün nfcli ve wifili sd kartlar yakında çıkacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt