n86 Yeni sürüm 30,009 çıkmıştır

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zfr_1

zfr_1

Üye
    Konu Sahibi
n86 Yeni sürüm 30,009 çıkmıştır
n86 yeni sürüm çıkmıştır 30,009 .Bu sürümün neler getirdiği hakkında bir bilgim yok sadece bilgilendirmek amaçlı açtım konuyu...

• Beğen
Tepkiler: yyoruge ve eslift26

ercan0058

ercan0058

Üye
çok iyi yapmışsın onuda araştırayımda ben yazaim :)

--------------- Ekleme ---------------

Nokia'nın Symbianlı akıllı telefonu N86 8 MP v30 sürümüne güncellendi. Güncelleme detaylarını yazımızda bulacaksınız.

Finlandiya'lı üreticinin fotoğraf odaklı akıllı telefonu N86, 8 MP çözünürlüğünde görüntü yakalayabilen Carl Zeiss optiğe sahip. Gelmiş geçmiş en başarılı fotoğraf performansına sahip telefonlardan biri olan cihaz için Nokia, küçük iyileştirmelerin ve sistemin işleyişine dair düzenlemelerin yer aldığını bir güncelleme yayınladı.

Kullanıcı verilerini korumayı amaçlayan UDP fonksiyonu da destekleniyor.

V30 sürüm numaralı yeni firmware, sistemde karşılaşılan birçok aksaklığı gideriyor. Bunun yanı sıra cihazın ses performansına ve özellikle de fotoğraf kalitesine yönelik birçok iyileştirme yapılmış. Özellikle video kalitesinde ciddi bir artış gözleniyor. Ayrıca Ovi Maps 3.3, Nokia Messaging 2.1 gibi yazılım güncellemeleri de firmwareda yerini alan detaylardan. Ürün kodlarına göre kademeli olarak sunulan güncellemeye Nokia Software Updater yahut FOTA yoluyla ulaşabilmek mümkün.

CS BETA

CS BETA

Üye
çok iyi yapmışsın onuda araştırayımda ben yazaim :)

--------------- Ekleme ---------------

Nokia'nın Symbianlı akıllı telefonu N86 8 MP v30 sürümüne güncellendi. Güncelleme detaylarını yazımızda bulacaksınız.

Finlandiya'lı üreticinin fotoğraf odaklı akıllı telefonu N86, 8 MP çözünürlüğünde görüntü yakalayabilen Carl Zeiss optiğe sahip. Gelmiş geçmiş en başarılı fotoğraf performansına sahip telefonlardan biri olan cihaz için Nokia, küçük iyileştirmelerin ve sistemin işleyişine dair düzenlemelerin yer aldığını bir güncelleme yayınladı.

Kullanıcı verilerini korumayı amaçlayan UDP fonksiyonu da destekleniyor.

V30 sürüm numaralı yeni firmware, sistemde karşılaşılan birçok aksaklığı gideriyor. Bunun yanı sıra cihazın ses performansına ve özellikle de fotoğraf kalitesine yönelik birçok iyileştirme yapılmış. Özellikle video kalitesinde ciddi bir artış gözleniyor. Ayrıca Ovi Maps 3.3, Nokia Messaging 2.1 gibi yazılım güncellemeleri de firmwareda yerini alan detaylardan. Ürün kodlarına göre kademeli olarak sunulan güncellemeye <a href="http://nds1.nokia.com/files/support/global/phones/software/NokiaSoftwareUpdaterSetup_tr.exe">Nokia Software Updater</a> yahut FOTA yoluyla ulaşabilmek mümkün.

artık N86 yı sesi düsük die kötüleyemecekler yani :) tşk bilgi icin cok sevindirdin beni

gardi

gardi

Üye
bende v21 hacklı sürüm vardı.nokia software updaterle güncelledim cihaz v30 oldu. ama rompater ve hiç bir uygulama silinmedi. üstelik versiyon yükseldi, cihaz hacklı halinde kaldı buyuk ihtimal format atınca bozulur.:)
gözle görülen extradan v30da sadece
1-haritalarda bir güncelleme olmuş, sürüm yükseltilmiş
2-birde menu geçişleri cok hızlanmış,gayet hızlı
-başkada birşey yok.ses seviyesi malesef yine aynı.
-e mail programı (güncellenmemiş) yine eski sürüm var.
-n gageyle işim olmadıgı için acıklama yok yani iyiliştirme varmı yokmu bilmiyorum:(
-güç tasarrufunda düzelme yok.yine clock scren saver vb. uygulamaları ekran koruyucu yapınca ekran ışığı sönmüyor.pil yönünden kötü bir durum.
-video çekerkenki donmalarda flaş ışıgının acık kalması bataryayı cıkarmadan düzeltilemeyen sorun düzeltilmişmi bilmiyorum? uzun bir video cekmek gerek vaktim olmadı:(
-v11 versiyonundaki web tarayıcısındaki flash player malesef bu versiyondadda yok yani kendi web tarayıcısı videoları oynatmıyor.alternatif prolar gerekli
-v11 sürümüden sonra bekleme modundan kaldırdığı wlan taraması arama gibi bekleme modları bu versiyondada yok

(bazen düşünüyorumda nokia bizi her zaman uyutttugu gibi:) versiyon ayakları ile sattığı telefonları kullanıcı elindeyken öldürmeyi işe yaramaza haline getirmeyi çok iyi biliyor:)
keşke v11 eski versiyonda kalsaydım o şimdiye dek cıkan bütün sürümlerden daha güzeldi

CS BETA

CS BETA

Üye
bende v21 hacklı sürüm vardı.nokia software updaterle güncelledim cihaz v30 oldu. ama rompater ve hiç bir uygulama silinmedi. üstelik versiyon yükseldi, cihaz hacklı halinde kaldı buyuk ihtimal format atınca bozulur.:)
gözle görülen extradan v30da sadece
2-birde menu geçişleri cok hızlanmış,gayet hızlı
-başkada birşey yok.ses seviyesi malesef yine aynı.
-e mail programı (güncellenmemiş) yine eski sürüm var.
-n gageyle işim olmadıgı için acıklama yok yani iyiliştirme varmı yokmu bilmiyorum:(
-güç tasarrufunda düzelme yok.yine clock scren saver vb. uygulamaları ekran koruyucu yapınca ekran ışığı sönmüyor.pil yönünden kötü bir durum.
-video çekerkenki donmalarda flaş ışıgının acık kalması bataryayı cıkarmadan düzeltilemeyen sorun düzeltilmişmi bilmiyorum? uzun bir video cekmek gerek vaktim olmadı:(
-v11 versiyonundaki web tarayıcısındaki flash player malesef bu versiyondadda yok yani kendi web tarayıcısı videoları oynatmıyor.alternatif prolar gerekli
-v11 sürümüden sonra bekleme modundan kaldırdığı wlan taraması arama gibi bekleme modları bu versiyondada yok

(bazen düşünüyorumda nokia bizi her zaman uyutttugu gibi:) versiyon ayakları ile sattığı telefonları kullanıcı elindeyken öldürmeyi işe yaramaza haline getirmeyi çok iyi biliyor:)
keşke v11 eski versiyonda kalsaydım o şimdiye dek cıkan bütün sürümlerden daha güzeldi

yaknda cıkar ya v40 filan nokia n86 8mp yi kolay kolay bırakmazzz

ircan

ircan

Üye
arkadaslar kafayı yiyecem guncellemeyi yapamıyorum ya sürekli baglantı koptu diyor ve tekrar denettiriyor ne yapmam gerk anlatırmısınız lütfen ? n86

CaNFeRHaT

Üye

aynı zamanda girişi paralı olmuş.. 2 kere girdim dediğin gibi sürüm yükseltilmiş ve girerken bikaç kuruşu tırtıklıyo... v21deydim bende orda böyle bişi yoktu... kötü olmuş bu durum...

alpsnck

Üye
nokia onunda çaresine baktı ve artık ovi maps tüm cihazlarda sonsuza kadar ücretsiz navigasyon özelliği sunuyor :)

neumann21

Üye
superrrrrrrrrrrrrrrrr

ercan0058

ercan0058

Üye
yaknda cıkar ya v40 filan nokia n86 8mp yi kolay kolay bırakmazzz

cs beta isimli arkadas konuya bir daha ugrarsan bi ricam ollcak bana bi cagerı atarsan sewvinirim konusmak istiyorum seninle bi konuda şimdiden teşekkürler 5392911181-5336629074 saat farketmez görüşmeküzere

WitchKing

Üye
iyi hayırlı olsun :D

redblood16

Üye
ben bu 30.009 güncellemesini nokia software üstünden yapamıyorum... phoenix üzerinden yapıyorum daha önceki v21 güncellmesinide aynı sekilde yaptım.. fakat v30.009 güncellemesini bulamıyorum bulan varmı acaba ?

yusuff06

yusuff06

Üye
güncelleme kontrolunde v30.009 gözükmüyorrr

badb0y06

Üye
arkadaşlar sofware updater kullanıyorum, en son yazılımı edinin diyor siteye üye olmak için bisürü şey istiyor, yapıyorum fakat üzgünüz falan diyor üye yapmıyor, ayrıca bu software v21.006 bana v.30.009 lazım

salkin

salkin

Üye

alın size linkler gayrı rahatlarsınız artık :D

SilentOne

SilentOne

Üye
hayırlı olsun

0rqanizma

Üye
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt