N86 Wireless kapanmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
exsen

exsen

Üye
    Konu Sahibi
N86 Wireless kapanmıyor
Arkadaslar merhaba benim bir sorum olacaktı .

Ben her menusunden ıptal etmeme ragmen bu N86 da zırt pırt wıreless baglanma ıstegı gonderıyor bunu tamamen kapatma gıbı bır yolumuz warmı ?

maleguard

maleguard

Üye
arkada çalışan bi uygulama bunu yapabilir format at istersen :oke:

exsen

exsen

Üye
    Konu Sahibi
walla bir iki uygulama kurdum ama acıkcası baktıgımda arkada calısan herhangı bır uygulama gorunmuyor :S

ediesel

Üye
En son yüklediğin programlardan birini kaldırman lazım aksi halde aranmaya devam edecektir. Bu arada bende n86 almayı düşünüyorum tavsiye eder misin nasıl telefon?

exsen

exsen

Üye
    Konu Sahibi
açıkcası gercekten hos telefon arabirim olarak 3d hızlandırıc olmayan bı tel N95 8 gb gibi bir arabirim yok ama bunuda pek aramıyorsunuz ben özellikle 8 gb kapasıte ve 8 mp lık kamerası oldugundan aldım ve aldıgımada memnunum net browser ı gercekten hızlı , mp3 , Resim cekim ve vıdeo ozellıklerı guzel ,bide su wireless muhabbetı duzelırse gercekten cok ıyı olacak :D ki sanırım oldu gıbı su anda :) sildim bir kac uygulamayı bakalım beklıyorum olacak mı yıne aynısı. sanırım duzeldı.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kardeşim ayarlardan bağlantı ayarlarına gireceksin paket veriyi gerektiğinde yapacaksın..

exsen

exsen

Üye
    Konu Sahibi
oldu oldu yaptım uygulamalardan bırı kıprasıyormus sıldım uygulamaları normale döndü cok saolun cevap yazan herkese tesekkurler . Acemılık nabarsınız :mahcup:

jakocan

jakocan

Üye
dostum hangisini sildin bu zikkim bende ayni sorun var

jakocan

jakocan

Üye
bir yardim edin yaa bu sorunu nasil cozerim format attim gene olmadi

bahadirarslando

Üye
arkadaşlar N86 alıcam ama öncelıkle bır sorum olcak..TEKNOSA dan alınan 4-5 adet N86 buldum ve fıyatları 750-800 arası..ama diğer mağzalardan alınan N86 lar ıse 850-1000 TL arası..neden böyle?TEKNOSA dan alınan cihazlarda bır sorunmu var?LÜTFEN yardım..TEKNOSA daki kutuların üstunde KVK yazıyormu?

speed944

speed944

Üye
teknosa kadar kazık satan bır yer var mı arkadasım sen bır cep telefonu satan yere gıt ıstanbul gıbı yerdesın dogubank denen bır yer var piyasada 800 bır cıhazı orda 600-650 alırsın ustelık piayasda yanıt turkıyede olmayan modellerıde bulabılırsın google nexux one gıbı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt