n86 sorun YARDIM!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zidan132

Üye
    Konu Sahibi
n86 sorun YARDIM!
arkadaşlar dün sıfır n86 aldım.eve geldiğimde telefonun orjinal resimlerinin ve n-Gage uygulamasının telefon hafızasında kayıtlı olmadığını fark ettim .life timer a baktığımda 0000000:20 yazıyordu ve ben hiç konuşma yapmadım.aldığım yere götürdüm uygulamar için fabrikada yüklenmemiş olabileceğini söyledi.acaba doğru olabilirmi yoksa adam kendi kullanıpta bana sıfırlayıp satmış olabilir mi? yardımcı olabilirseniz sevinirim.

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Öyle yapmış olabilir. Memnun olmadığını ve para karşılığında iade etmek istediğini söyle aksi takdirde Müşteri temsilcileri heyetine gideceğim de ve yapmassa git paranın kat kat fazlasını alırsın . ;)

zidan132

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim .ben en kısa zamanda tüketici hakları derneğine başvuruyum en iyisi :)

Necmati

Necmati

Üye
bende n86 aldım bende hiçbir sorun çıkmadı bence iade et onu yani ama telefon çok güzel telefon haberin olsun çok memnunum :D

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Önemli Değil ..

zelihanur

zelihanur

Üye
bende de ilk aldığım da kutunun paketini ben açmama rağmen kamera da sorun çıktı.foto çekmiyurdu,aldığım yere götürdüm ikilemeden yenisini verdiler.nasıl değişmez? bence de şikayet et o kadar para veriyosun!:off:

zidan132

Üye
    Konu Sahibi
tamam sağolun telefon 1 haftaya kadar muhtemelen yenisiyle değiştirilecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt