Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefon TavsiyesiN86 mı E72 mi?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
devvrim
Üye
Konu Sahibi
N86 mı E72 mi?
Arkadaşlar yeni telefon alacağım n86 mı e72 mi n96 ya benzemesin istiyorum sizden yardım istiyorum
--------------- Ekleme ---------------
yok mu yardım edecek
fenerist34
Üye
E 72'nin SAR değeri çok yüksek 1.33 felan yanlış hatırlamıyorsam. Sağlığını düşünüyorsan bence E 72'den vaz geç.
Ayrıca N86 fena telefon değil. Biçok özellik var e72'de olmayan 8 mp kamera gibi.
futbol123
Üye
n86 almanı tavsiye ederim
devvrim
Üye
Konu Sahibi
e72 çok hızlı göründü gözüme onun için çok çelişkideyim şuan birde n86nın kızağı nasıl acaba n96 gibimi yardım ederseniz arkadaşlar yarın alacağım telefon ama ikisi arasında çok kararsızım
oguz96968
Üye
Kızağı çok iyi internet hızı olarakta e75 ten iyi olarak biliyorum ama e72 yi bilmiyorum.
Freestyle.Cod
Üye
ben e63 kullanıyorum internette dolasmak icin e serisi mükemmel qwerty klavyeye rahatlıkla alışabilirsin
devvrim
Üye
Konu Sahibi
n96 da yaşadığım aynı problemleri kızak,yavaşlık,takılmalar,vs n86 da yok değilmi 800 tl yi boşa vermeyelim
willrock
Üye
Nokia X6 yı araştır derim.
speed944
Üye
kardes e serısı nokıanın blackbarry karsı cıkardıgı iş telefonu serısidir dolayısıyla baglantı seceneklerı cok olan serıdır ama n 70 ve n80 serısı multımedya ve ozellıkle n82 ve suan pıyasda bulunan bana gore en ıyı net vıdeoları ceken n86 en ust segmenıdır kızaklı telefonlarda genellıkle boyle sorunlar olur sıze tafsıyem benın gıbı hassa bır kullanıcısanız kızaklara gelen yarlerı para bandıyla kplayın yoksa bır zaman sonra kızak problemı cıkarmasa bıle ızellıkle yukarı dogru acılıp oyun moduna gectıgınde kasada cıddı cızıklar meydana gelır
alcm1
Üye
n86 fiyat bakımındanda özellik bakımındanda iidir e72 ekranı çok küçük artık öle ekran kullanılmaz bence
birazder konuya son yazılan mesaja bi bakar mısın ta nisan ayında yazılmış. adam belki üstüne iki telefon aldı durduk yere eski konuları gündeme getirmeyin
birazder konuya son yazılan mesaja bi bakar mısın ta nisan ayında yazılmış. adam belki üstüne iki telefon aldı durduk yere eski konuları gündeme getirmeyin