n86 kamera sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

agoecmen

Üye
    Konu Sahibi
n86 kamera sorunu
elimde n86 var, yalnız sanırım kamerada odaklanma(foto çekme düğmesine biraz basınca netleştirmesi lazım) sorunu var. çok bulanık gözüküyor fotoğraflar. ne yapmam gerekir.

agoecmen

Üye
    Konu Sahibi
kimse yardım edemiyor mu?

agoecmen

Üye
    Konu Sahibi
koskoca forumda kimsenin önerisi yok mu?

celibar

Üye
telin kamera özelliklerini bilmiyorum ama teller yakın çekimlerde pek iyi değil.en yakın odak mesafesi 20-30 cm civarı.ekranda parmak izi gibi lekelerden kaynaklanabilir.

speed944

Üye
telefonu acıp kapt bıde oyle dene yapar bazen yada telefonu yenı alıp bıraz cekınıyorsan otofokus yapmaya basdıgını zannedıyorsundur yarım basıp dıt sesı ve yesıl kutu yapmıyorsa yazlımıdandırbazen kırmızı olur sen yaptıgı zannedıp fotografı cekınce bulanık cıkar sende telefonda sorun var dersın yazılım sorunları programları acık kapatma yurutmeye yarar

agoecmen

Üye
    Konu Sahibi

çekindiğimden değil.. daha önce çok kullandım telefonu sorun yaşamadım, ama sonradan böyle oldu..

arkasşlar bendede aynı sorun var bı yardımcı olun lutfen cozemedım bı turlu. her bastıgımda kırmızı kutu cıkıyo

Ben n95 kullanrken oluyodu bende saniyelik dokunuyodum tık diye alıyodu anlamadm sendekini kamera ayarlarını sıfırla yada hard format at kamerası olmasa işe yaramaz n86

haltie

Üye
o makro modunda 10 cm yaklaşın öyle çekin dediğin mod makroysa tabi makro modunda normal çekim yaparsan bulanık olabilir.

alsidaf

Üye
sahne modunu değiştirirsen belki işe yarayabilir.

arkadakı kamerayı acınca
1- beklenmedık bır hata oluştu, tekarar başlartın dıyo
2-cekım tuısuna her bastıgımda kırmızı kutu cıkıyo
3- 100 resımden 5 tanesı yeşil olmuş ve net cıkmıstır
4- cogu resım bulanık cıkıyo

ne yapa bılırım. versıyonu 30.009 yanı guncel.

eger servıse verırsem ne kadara patlar bana ?

devvrim

Üye
focus manzara modu açıksa çalışmaz

kardeş bende de n86 var aynı şeyi bende yaşıyorum fotoğraflar çok bulanık ne denediysem olmadı yardımcı olacak arkadaşlar bir formül söylesin

kastana

Üye
arkadaslar bende de aynı sorun war tamire verdim geldi fotograflar bulanık ve cok cırtlak cekıyor

kadem115

Üye
cihazla resim cekerken olabildiğince kıpırtdatmamaya çalısın yakın cekim ve detaylar için makro modunu kullanın cihazda resim cekerken ne yazııkı cekerken gördüğünüz resim ve cektikten sonra gördünüz resim arsında hafif bi bulanıklık var 8 mp kamera var ama kamera odaklanma otofocus yok resim cekmeden netleme yapıyor resim cektikten sonra tekrar bozuyr 30,009 sürümü kullanıyorum önceki sürümde böyle bişey varmıydı merak ettim cam programları var onlada da pek bi sonuc alamadım ..

ariye

Üye
odaklama sorunudur aldı başını gidiyor.bildiğim en kullanışlı ve foto çekimi kaliteli olan telefondur n86.senin sorunun basit kardeşim,yapman gereken şey önce resmini çekeceğin nesneyi belirliyosun.sonra düşük ışıkta bir alana kamerayı odaklıyosun tuşa yarım basıp çerçevenin yeşil olduğunu görünce o şekilde kamerayı önceden belirlediğin nesneye doğrult ve resmini çek.

kadem115

Üye

n86 için odaklanma sorunu son versiyon da biraz da olsa giderilmiş yanı cok bulanık değilse normal ama samsung un 8 mp cihazlarıyla yapılan karsılastırmada daha gercek renkleri veren nokia olmustur fakat resmi cektikten sonra hafıf bızöaktadır resim cekerken sarsmayın cihazı sabit tutun bide uygun ayarı kullanın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...