N86 Fotoğraf çekme sorunu.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cenkerkaan58

Üye
    Konu Sahibi
N86 Fotoğraf çekme sorunu.
Selamun Aleyküm arkadaşlar. Elimde sıfır n86-8mp bir telefon var 2 aydır kullanmıyordum. şimdi baktım Uğraşıyorum ama fotoğraf çekiminde odaklama yapmasına rağmen Yeşil çerçeve içine alıyor tam çekeceği sırada kırmızı çizgi çerçeve çıkıyor uyarı sesiyle çekimi kendiliğinden iptal ediyor..Panorama modunda, veya otomatik zamanlayıcı'ya aldığımda sorunsuz çekim yapıyor. Mesela Video kaydında sorun yok.
VE Birde 8mp olmasına rağmen kullandığım n95 bundan daha net güzel çekiyor görüntüleri. Konu hakkında bilgisi olan arkadaş varsa yardımcı olursa çok makbule geçer. Selametle.

Necmati

Necmati

Üye
kardeş bende n86 kulannıyom ama yani bende öle bi sorun yok ama kendi ayarını yapabilyon bi dene...

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Evet bende ilk defa duydum .

sevimli106

Üye
bende de N86 8MP var bataryayı takınca otomatik açılıo teli kapatamıyorum kapatma düğmesi basmiyor servise verdim hiçbişeyi yok dediler...sizce nedir bi yazılım buldum içinde Vcommand diye o yapabilir diyolar...

OğuzcanAbi

Üye
servise wer kendin uğraşma bozarsın

huppi

Üye
kardeş o odaklamadır.. çekip yapmak çekim tuşuna tam basıp bekliceksin çok kısa bi süre.. hafif basıp beklersen dediğin olay oluyor.. foto çekme tuşu iki kademelidir. sert basıp çekmeyi denedinmi....

Emperian

Emperian

Üye
hocam aynı sorun bende de vardı. Bi gün aniden baş gösterdi. Tam bi hafta cebelleştim. Ardından son çare v20.115'ten v21.006'ya yükselttim. Sorun şimdilik düzelmiş görünüyor. Hem tel.de acayip hızlandı..
Sana tavsiye yani benden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt