Fatalman
Üye
N86 Format Sonrası
Merhaba, yaklaşık iki aydır N86 kullanmaktayım cihazdan memnunum ancak kilit kodunu unutunca format attırdım ve daha sonra bilgisayarımda bulunan yedeklerden telefona geri yükleme yapmaya çalıştığımda mesajlarda özellikle gönderin mesajlarda çok büyük kısmının geri yüklenmediğini fark ettim.(Telefonumun hem OVI de hem de PC Suite'de yapılmış backupları var) OVI de mesajlar görünüyor ancak senkronize et butonuna bastığımda telefona OVI den hiç bir mesaj geçmediğni görüyorum(telefondaki mesajları komple silip denedim).Ayrıca mesaj depolama için Mass Memory-Yığın Hafıza seçeneğini seçiyorum ancak bazen açtığımda hafızaya ulaşılamıyor mesaj hafızası telefon hafızası olarak ayarlandı diyor.(Daha sonra geri ayarlarsam kaybolan mesajlara ulaşabiliyorum)
OVIden mesajları nasıl telefona aktarabilir ve hafıza problemini çözebilirim?
Ayrıca cihaz açılırken kilit kodu istiyor her seferinde bunu nasıl engelleyebilirim?
Son bir soru mesajlar menüsünde iki hotmail görünüyor bunları nasıl ayarlayabilir silebilirim?
OVIden mesajları nasıl telefona aktarabilir ve hafıza problemini çözebilirim?
Ayrıca cihaz açılırken kilit kodu istiyor her seferinde bunu nasıl engelleyebilirim?
Son bir soru mesajlar menüsünde iki hotmail görünüyor bunları nasıl ayarlayabilir silebilirim?
ilginiz için teşekkürler