N86 8mp güncelleme sorunu...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mvtolunay

Üye
    Konu Sahibi
N86 8mp güncelleme sorunu...
telefonumu daha bugün aldım, v11.043 sürümü yüklü, güncelleştirmek istiyorum ama yapamıyorum, yazılım güncellemesi başarısız diyor.tel'den yüklemeyi denedim bu defa da desteklenmeyen yazılım diyip, güncelleme başarısız diyo, yeni sürümü nasıl yükleyebilirim? bu konuda yardım ederseniz sevinirim.pc den yükleyince aldığım uyarı aşağıda, 3 farklı pc ve 3 farklı işletim sisteminde de denedim aynı sonuç.

acd_80

Üye
bendede aynı sorun var nasıl çözeceğimide bilmiyorum. lütfen yardımmmmmmm

merty24

merty24

Üye
arkadaşım telefonu bilgisayara nasıl bağladın usb ilemi blutooth ilemi eğer bluetooth ıle bağladıysan kabloyla bağla bırde oyle dene derim

acd_80

Üye
zaten en başından beri tlf. usb ile bağladım pc'ye :(((

HayaLeT80

HayaLeT80

Üye
arkadaşlar bu sorun bendede oldu ben şu şekilde halettim sorunumu bilgisayarın arka tarafında bulunan usb lerden birine taktım kasanın ö n tarafında bulunan usb ye takınca veriyordu bende bu hatayı anakarta birleşik usb leri deneyin %95 ihtimalle sorununuz hallolacaktır ....

enemler

Üye
n86 türkçeleştirdim şu adreste anlatılanları aynen yaptım burdan tıkla sadece türkçe oldu versiyon değişmedi yine 11043 arabistandan almıştım

khytr89

khytr89

Üye
telefon garantiliyse git 15 dk de attır nokia carede.hemen hemen istanbulun her ilçesinde var.

kastana

Üye
bende de o soru vardı bu programlar sayesin de son güncellemeyi yaptım ''navifirm ve phoenix'' programlari . arama yap resimli anlatımları var

--------------- Ekleme ---------------

''navifirm ve phoenix'' programlari hem versiyon güncelliyor bu pırogramlar hemde telin dilini değiştiryor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt