N86 8MP aldım. Ne yapmalıyım ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Whimsical

Whimsical

Üye
    Konu Sahibi
N86 8MP aldım. Ne yapmalıyım ?
Arkadaşlar N86 8MP telefon almıştım önceden fakat telefonuma uygulama oyun harita falan yüklemek istiyorum ama bu konu ile alakalı hiçbir bilgim yok.

- navigasyonu ücretsiz kullanabilir miyim ?

- istediğim oyunları ve uygulamaları yüklemek için ne yapmalıyım ?

yardımlarınızı bekliyorum teşekkür ederim

mstf_l

mstf_l

Üye
navigasyon ucretsizdir ancak internet paketin yoksa haritaların internet erisimini kapat bunun icin ayarlar/genel/konumlama yontemeleri/sebeke bazlıyı kapat istersen bluetooth u da kapat harici gps modulu yoksa bi ise yaramaz . ayrıca telefonda yuklu gelen haritaları begenmezsen google maps, garmin vs gibi baska harita programları kullanabilirsin forumda mevcuttur.----------Eklendi @ 09:35:07 ---------- Yazıldı @ 09:26:35 ----------uygulama icin ise telefonun surumu s60 v3 internette boyle aratarak bulabilirsin ayrıca forumdaki s60v3 uygulamalar bolumunden istedigini yuklersin.Ancak bazı uygulamalar yuklerken sertifika alman gerekir ya da hacklemen bunu nasıl yapacagını burda anlatamam baska arkadasların hazırladıgı su konulara gozat Programları Sertifikalama Programı Resimli Anlatım.. - Sayfa 20 Yepyeni sertifika alma sitesi ve yöntemi 2011 !!! Resimli anlatım - Sayfa 13 www.maxicep.com/s60-3rd-sistem-modi...efonlara-hack-symbian-s60-3rd-5th-237008.html www.maxicep.com/symbian-s60v3-deste...un-yasayanlar-iceri-2-531922.html#post3738875----------Eklendi @ 09:45:13 ---------- Yazıldı @ 09:35:44 ----------oyun olarakda sanırsam n gage yuklu geliyor telefonda n gage oyunlarını rahatlıkla oynarsaEger ngage gelmiyorsa suna bi bak maxicep.com/symbian-s60v3-oyunlari/...-dahil-cihaz-hack-dahil-resimli-2-504320.html Ayrıca gameboy advance, playstation one gibi sistemlerin emulatorleri icin S60 3rd Oyun Emulatörleri Yazılar birbirine girdigi icin ozur dilerim opera mini iste enter tusunu kullandırtmıyor. :ehe

----------Eklendi @ 10:26:11 ---------- Yazıldı @ 10:00:23 ----------

navigasyon ucretsizdir ancak internet paketin yoksa haritaların internet erisimini kapat bunun icin ayarlar/genel/konumlama yontemeleri/sebeke bazlıyı kapat istersen bluetooth u da harici gps modulu yoksa bi ise yaramaz ayrıca telefonda yuklu gelen haritaları begenmezsen google maps, garmin vs gibi baska harita programları kullanabilirsin forumda mevcuttur.

• Beğen
Tepkiler: Whimsical
Whimsical

Whimsical

Üye
    Konu Sahibi
@mstf_l çok teşekkür ederim kardeşim. ovi store yükledim ve ordan türkiye haritalarını aldım. ama internete giriyordu yinede. şimdi internet erişimi kapatacağım ama navigasyonun çalışma prensibini anlamadım ? telefonumda simkart takılı olmasada çalışır mı ?

uygulama ve oyunlara gelince telefonumda Ngage oyunlar vardı demoydu sildim hepsini yanlışlıkla :( sertifika işini nasıl halledeceğimi hala anlamadım. Emulator denen olayıda anlamadım ama playstation one oyunlarını telefonda oynama fikri çok hoşuma gitti :)

ek olaraktan bu hack olayı telefonuma zarar verir mi :)

teşekkürler

mstf_l

mstf_l

Üye
oncelikle gps i anlatayım interneti kapatsanda baglanır cunku telefonunda entegre bir gps alıcısı var telefonun uyduyla iletisimi bu sayede kurar mesela benim telefonum yani e63te alıcı yok internete girmesi gerekiyor ama sende alıcı var

----------Eklendi @ 12:36:16 ---------- Yazıldı @ 12:33:06 ----------

hack olayı telefonuna zarar verir mi bu aslında hangi yontemi olduguyla alakalı bazıları risklidir telefonun acılmaz jaf laman falan gerekir yine de yaparsın ama helloox hackit gibi programlar vardır onları kurarsın telefona 5 dk da hacklersin

----------Eklendi @ 12:42:28 ---------- Yazıldı @ 12:36:16 ----------

sertifika islemi ise sudur telefonuna nokia nın guvenlik(!)politikası geregi her uygulamayı kuramassın hata verir bunun icin uygulamayı imzalaman gerekir imzalama icinde , symbian signed, nokioteca gibi sitelerden imei ni vererek sertifika alabilirsin

• Beğen
Whimsical

Whimsical

Üye
    Konu Sahibi
GPS olayını anladım sağolasın :) o zaman çok güzelmiş.

hello0x ve hackiti de araştırıcam şimdi.

.nes uzantılı oyunları emulator ile açabildim az önce ateri oyunları telefonda çok hoşuma gitti :) emulator denen şeyin mantığını kavradım gibi ama gba nedir anlamadım ?

Ngage oyun nedir hangi oyunlar kalitelidir falan hiç anlamıyorum Psp ayarında pes oynayabilir miyim bu telefonla onu çok merak ediyorum :)

teşekkür ederim

mstf_l

mstf_l

Üye
emulator ise sudur eski oyun konsollarını (ornegin atari sega amiga snes gameboy ps1 commodore64) telefonunda calıstırmanı saglayan uygulamalardır.

----------Eklendi @ 12:48:32 ---------- Yazıldı @ 12:46:11 ----------

gameboy bi el konsoludur cok guzel oyunları vardır tavsiye ederim

----------Eklendi @ 12:49:48 ---------- Yazıldı @ 12:48:32 ----------

psp ayarrında pes zor is be islemcin ve ramin yetmez ilk basta :ehe

----------Eklendi @ 12:51:31 ---------- Yazıldı @ 12:49:48 ----------

n gage oyunlarını su adresten yukleyebilirsin
daha fazlası icin google amcaya sorabilirsin

• Beğen
Whimsical

Whimsical

Üye
    Konu Sahibi
Site için çok teşekkür ederim :) diğer n gage oyunları paralı galiba. onlarıda oynayabilmenin bi yolu var mı ? :D

yardımın için çok sağol

mstf_l

mstf_l

Üye
site mi paralı valla ben yapmadım hakim bey :) ben parasız diye biliyodum ama :(

----------Eklendi @ 13:09:12 ---------- Yazıldı @ 13:04:29 ----------

emulator ise sudur eski oyun konsollarını (ornegin atari sega amiga snes gameboy ps1 commodore64) telefonunda calıstırmanı saglayan uygulamalardır.

Whimsical

Whimsical

Üye
    Konu Sahibi
sitedeki Ngage oyunları buldum ama bi ara telefonu servise vermiştim ve Ngage uygulaması silinmiş :'( ovistore bi adres gösterio ama orda da yok. Ngage uygulamasını nerden bulabilirim :S

mstf_l

mstf_l

Üye
o da forum da var o nes emulatorunu indirdigin baslıgın bi altında :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt