N85 Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AKINCIK

AKINCIK

Üye
    Konu Sahibi
N85 Yardım
arkadaşlar nokıa n85 kullanıyorum internetten yeni güncelleme yaptım yazılım sürümü 20.175 oldu ama bu güncellemeyi yaptıktan sonra tel çok ama çok yavaşladı eski sürümünü geri yüklemek istiyorum bunu nasıl yapabilirim eski sürümü 10.045 di lütfen yarım edin

AKINCIK

AKINCIK

Üye
    Konu Sahibi
hiçi yardım edecek arkadaş kalmadı koskoca forumda

e_korn

e_korn

Üye
Dostum eski sürümü yüklemek inan daha riskli bnim tavsiyem hafıza kartın dahil bir format, olmazsa tekrar aynı versiyonu yüklemek. Güncelleme esnasında bir hata olmuş sanırım çünkü yeni güncellemenin yavaş olma ihtimali çok düşük

savass07

Üye
arkadaslar benim n85'im var ve,ben msn nin nerde oldunu bulamadim,yardimci olabilirmisiniz,yada tarif edebilirmisiniz ?

AKINCIK

AKINCIK

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım yeni sürümü tekrar yüklemek akıma gelmedi bende garantili olduğu için servise yolladım gelsin bakalım ne olcak
. savas kardeş uygulamalara bak ordadır

lgfb

lgfb

Üye
son sürüm hatalı arkadaslar ınternetten arastıdgınızda göruceksınız bnde son surumu yukledım ozellıklede msjlar cok yavasladı yeni güncellemeyi beklemek en mantıklısı

savass07

Üye
akincik,cvp icin sagol ama,yok iste,ban yazili yada resimli olarak gosterebilirmisiniz?cok zahmet olcak ama,yok iste,kafayi yicem.ya ben sildim yanlislikla,yada o bana bakiyo ben de ona,ama yok.lutfen yardimci olursaniz sevinirim. . . .
birde menude N Games e basiyorum,ama acilmiyo,neden olabilir bir fikri olan varmi?acilmazmi sorunu ne ?

par

Üye
telefonun acil formata ihtiyaçı var.evet yeni sürüm sorunlu özellikle sms hatası war tuşlara basıyosun 2 3 sn sonra geliyor. v30.019 cıktı bunun için.

--------------- Ekleme ---------------

eski sürümü yüklemeden önce nokia pc süite ve fw 20.175 kaldr pcden.sonra eski surumu yukle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt