N82 İşlemci Hızı Doğru mu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

furynick

Üye
    Konu Sahibi
N82 İşlemci Hızı Doğru mu?
selam arkada$lar,
internetten baktigim bilgilere gore N82'nin i$lemcisi 332mhz olmaliymi$. bunun teorikte bir bilgi oldugunu biliyorum. yani 310mhz de olabilir, 340 mhz de. buna eyvallah. fakat bugune kadar dikkatimi cekmeyen bir $eye rastladim. sahip oldugum n82'nin (black edition) i$lemci hizi 206mhz gorunuyor. aklima iki ihtimal geliyor, ya i$lemcide bir sorun var, ya da i$lemci hizini baktigim jbaktaskman programi hatali.
sizce sorun nedir? yardimci olursaniz sevinirim.
saygilar.

--------------- Ekleme ---------------

kendi sorumu kendim cevapliyim :)
bu normalmi$. cunku n82 biri 332mhz digeri 206mhzlik cift i$lemciye sahipmi$. bi kere daha a$ik oldum telefonuma :)

• Beğen
Tepkiler: maxibrk

ozgurceyhan

Üye
evet ben de alırken bunu n82 sahibi arkadaşımdan duymuştum
satmayı düşünüyordum
garmini bi yüklemeyi başarsam uzun zaman kullanacağım

ssepil

Üye
Çift işlemci vardır N82 de. 206 mhz göstermesi normal sanırım.

swango

swango

Üye
Özgür ceyhan garmini nedir?

sercan_54_54

sercan_54_54

Üye
garmini deil garmin bir gps yazılımıdır!

kaan48300

kaan48300

Üye
n82'de Çift işlemci var ama ikisine aynı MHz hıza sahip diye biliyordum ben, yani Çift çekirdek tarzı bişey birinin hızı düşük,öbürünün hızı yüksek olamaz heralde..

Ayrıca bendeki 5320XM'de eski versiyonda 192MHz yazıyordu CPU hızım internette normali 369MHz ARM CPU yazıyordu acaba çin malımı diye çok tedirgin olmuştum FW update edince 369MHz ARM CPU yazdı.. Sorununu çözmüşsün ama belki FW update edince asıl doğru bilgiyi edinebilirsin..

esinti_1986

esinti_1986

Üye
ewet n82 telefonu cok hızlı calısıyo ben n82 kullanıyorum 8gb hafıza kartına bana mısın demıyo ara sıra kılıtlenıyo ama o kadar da olur xplorıye de kurdum canavar gibi?

maxibrk

maxibrk

Üye
N82'nin RaMi kaç arkadaşlar?:ss

serdar5526

Üye
herşeyi çok güzel telefonun fakat bekleme süresi çok az 225 saat

maxibrk

maxibrk

Üye
Birisi bana n82'nin RAMini söylesin :(

kur

kur

Üye
Dual islemcidir.332+332=664
veya 332+206(Burdaki 206 kullanilan programda yuksek deger gostergesi olmamasindandir) ikiside teorik hiz ve tek islemcilere gore ustundur.
Genel ozellikleri: sayfasinda bulabilirsiniz.
Dunya genelinde ilk 3 siradaki telefon sahibisiniz.Telefon alirken mutlaka ozelliklerini ve tercih siralamassini :sn: burdan kontrol ediniz.

kendal_47

kendal_47

Üye
n82 nin ram i 313 kardeş en azından benimki öyle

--------------- Ekleme ---------------

ya benim yazılım 016 diğer sonraki yazılımların farkları neler bilen varmi yazılım güncellemenin tehlikesi var mi kendim evde yapabilirmiyim

kendal_47

kendal_47

Üye
cevap gelmemiş hala

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt