n82 Coreplayer yüklemek için çektiğim eziyete yardım!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

afarasyab

Üye
    Konu Sahibi
n82 Coreplayer yüklemek için çektiğim eziyete yardım!!
n82 telefonuma h264,avi,divx v.b videoları çalıtırmam için :deal:Coreplayer yüklemek istiyorum ama telefonum hackli olmadığı için güvenlikten ötürü yüklemiyor (sertifika falan problemimi var artık bilmiyom unsigned- rootsigned çeşitlerini denedim çünkü) telefonu hacklemem lazım olduğunu anladım.hacklemek için arkadaşların yazılarını uygulamak istediğimde xplorer yüklmem gerekiyo.bu kezde telefonumda çalışan bir xplorer programı bulmadım.internete falan bağlanmak istior son sürümü yükle diyor v.s. aslında benim ne hack e ne de xplorer ihtiyacım var.core player yüklemem için ne yapmam lazım?

--------------- Ekleme ---------------

evet arakadaşlar n82 telefonuma hack işine yardım edecek yokmu, çalışan xplorer bulamadım v.s. yukarıda okuduklarımıda bir okur yardım edersinz çok sevinicem valla

cm_vrn

cm_vrn

Üye
secman programını yükle ..
benimde n73 te olmuştu..secman ı yükle install yap sorunun kalmaz...

secman programını forumda bulabilirsin...

afarasyab

Üye
    Konu Sahibi
daha öncede söylediğim gibi n82 telefonumu hacklemeye karar verdim,hacklemeye çalışıyorum ancak öncelikle "xplorer" versiyonunuz 1.22 diyor ve internetten yeni versiyon yüklemeye çalışıyor ve yükleyemeden "connection failed" diyor.yani çalışmıyor.diğer dosya yönetici programlarıda c:sys göstermiyor her ne kadar gizli dosyaları göster desemde.ayrıca "hellocarbid" menu1 tıklıyorum hiçbişe olmadan uygulamadan çıkıyor ne yapacağım yardım edin lütfen?2-3 çeşit hellocarbid ve xplorer çeşitleri denedim sonuç alamadım?

yardım edecek yokmu arkadaşlar?

cm_vrn

cm_vrn

Üye
x plore istiosan :

afarasyab

Üye
    Konu Sahibi
sağol dostum bu xplorer programı çalışıyor çok şükür her ne kadar unregistered desede inşallah problem olmaz, şimdide bana çalışan bir hellocarbid programı lazım diğer denediklerim menu1 e basınca uygulamayı hiçbirşey yapmadan kapatıyordu?

evet tekrar 2-3 çeşit hellocarbide programı denedim menu1 yapınca uygulama bişe sormadan ve yapmadan kendini kapatıyor,daha sonra xplorer dan sys yine açılmıyor?

arkadaşlar son durumu bildiriyorum çalışan bir "hellocarbide" programı buldum, "menu1" den sonra sorular sordu ve hepsine "evet" dedim,daha sonra uygulama kendini kapatttı arka plandaki "xplorer" açtım ancak yinede "sys" dosyasına girilmiyor.şimdi ne yapmalıyım arkadaşlar??

arkadaşlar hack için veya core player için yardım istiyorum lütfen?

afarasyab

Üye
    Konu Sahibi
yardım edecek yokmu arakadaşlar lütfen,n82 v31 telefonumu bir hack çekelim?

sublieutenant

sublieutenant

Üye
daha öncede söylediğim gibi n82 telefonumu hacklemeye karar verdim,hacklemeye çalışıyorum ancak öncelikle "xplorer" versiyonunuz 1.22 diyor ve internetten yeni versiyon yüklemeye çalışıyor ve yükleyemeden "connection failed" diyor.yani çalışmıyor.diğer dosya yönetici programlarıda c:sys göstermiyor her ne kadar gizli dosyaları göster desemde.ayrıca "hellocarbid" menu1 tıklıyorum hiçbişe olmadan uygulamadan çıkıyor ne yapacağım yardım edin lütfen?2-3 çeşit hellocarbid ve xplorer çeşitleri denedim sonuç alamadım?

yardım edecek yokmu arkadaşlar?

X-plore v1.05 kesinlikle çalışıyor... Bu programı daha kuramadıysan sana nasıl yardım edebilirim ki...:islik

yada hiç yapamazsan lonelycatgames.com dan indirip kur...

afarasyab

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar konuyu araştırdım n82 v31 olan telefonlara fw den dolayı hack olayı farklı imiş,hellocarbide xpolrer v.s yemiyor mapdrives ile çözülüyor olay ben hallettim merak eden varsa alınt yaparım thanks

izuz

Üye
mümkünse paylaş...

müzmüz

Üye
teşekkürler benim de n82 var nasıl yüjleyeceğiz

aluş

Üye
bende n82 var yardımcı olursan sevinirim

arkadaşlar konuyu araştırdım n82 v31 olan telefonlara fw den dolayı hack olayı farklı imiş,hellocarbide xpolrer v.s yemiyor mapdrives ile çözülüyor olay ben hallettim merak eden varsa alınt yaparım thanks
yardımcı olursan sevinirim kurtulalım artık

karizmaugur1

karizmaugur1

Üye
kardeş bi anlatsan bi zahmewt

emreman_70

Üye
hocam nasıl yaptın bi paylaş da bizde yararlanalımm bendede n82 var yapamadım

swango

swango

Üye
aşağıda verdiğim linki dene,,,programı indir..Yalnızzzzz telefonundaki uygulama yöneticisi>ayarlar>yazlım yükleme tümü ve çevrimiçi servis kontrolü açık olsun...programı indirip telefonuna kurarken normal şekilde kur,,,program kurulurken internete bağlanıp çevrimiçi sertifika kontrolü yapacak "1"kontörün gider..sonra program telefonuna kurulur...ben 1 hafta uğraştım bu kadar basitmiş...yalnız benim tel N82 Black v31.0.016>v2.8.9 bilgin olsun..hem bu sitede istemediğin kadar imzalanmış software bulabilirsin üstelik ücretsiz....kolay gelsin...

n82 telefonuma h264,avi,divx v.b videoları çalıtırmam için :deal:Coreplayer yüklemek istiyorum ama telefonum hackli olmadığı için güvenlikten ötürü yüklemiyor (sertifika falan problemimi var artık bilmiyom unsigned- rootsigned çeşitlerini denedim çünkü) telefonu hacklemem lazım olduğunu anladım.hacklemek için arkadaşların yazılarını uygulamak istediğimde xplorer yüklmem gerekiyo.bu kezde telefonumda çalışan bir xplorer programı bulmadım.internete falan bağlanmak istior son sürümü yükle diyor v.s. aslında benim ne hack e ne de xplorer ihtiyacım var.core player yüklemem için ne yapmam lazım?

evet arakadaşlar n82 telefonuma hack işine yardım edecek yokmu, çalışan xplorer bulamadım v.s. yukarıda okuduklarımıda bir okur yardım edersinz çok sevinicem valla

aşağıda verdiğim linki dene,,,programı indir..Yalnızzzzz telefonundaki uygulama yöneticisi>ayarlar>yazlım yükleme tümü ve çevrimiçi servis kontrolü açık olsun...programı indirip telefonuna kurarken normal şekilde kur,,,program kurulurken internete bağlanıp çevrimiçi sertifika kontrolü yapacak "1"kontörün gider..sonra program telefonuna kurulur...ben 1 hafta uğraştım bu kadar basitmiş...yalnız benim tel N82 Black v31.0.016>v2.8.9 bilgin olsun..hem bu sitede istemediğin kadar imzalanmış software bulabilirsin üstelik ücretsiz....kolay gelsin...

voljtrann

voljtrann

Üye
Arkadaslar n82 explore ve secman sayesinde hackledim konuyu forumda n82 hack kesin cozum diye aratın bulursunuz ayrıntılı anlattım.ayrıca n82 fun club actım soru ve sorunlarimizi tek baslık altında birleştirelim.

kartoncu

kartoncu

Üye
CorePlayer S60 3rd

rapid aradaki noktaları silmeyi unutmayın...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt