afarasyab
Üye
n82 Coreplayer yüklemek için çektiğim eziyete yardım!!
n82 telefonuma h264,avi,divx v.b videoları çalıtırmam için
Coreplayer yüklemek istiyorum ama telefonum hackli olmadığı için güvenlikten ötürü yüklemiyor (sertifika falan problemimi var artık bilmiyom unsigned- rootsigned çeşitlerini denedim çünkü) telefonu hacklemem lazım olduğunu anladım.hacklemek için arkadaşların yazılarını uygulamak istediğimde xplorer yüklmem gerekiyo.bu kezde telefonumda çalışan bir xplorer programı bulmadım.internete falan bağlanmak istior son sürümü yükle diyor v.s. aslında benim ne hack e ne de xplorer ihtiyacım var.core player yüklemem için ne yapmam lazım?
--------------- Ekleme ---------------
evet arakadaşlar n82 telefonuma hack işine yardım edecek yokmu, çalışan xplorer bulamadım v.s. yukarıda okuduklarımıda bir okur yardım edersinz çok sevinicem valla
Coreplayer yüklemek istiyorum ama telefonum hackli olmadığı için güvenlikten ötürü yüklemiyor (sertifika falan problemimi var artık bilmiyom unsigned- rootsigned çeşitlerini denedim çünkü) telefonu hacklemem lazım olduğunu anladım.hacklemek için arkadaşların yazılarını uygulamak istediğimde xplorer yüklmem gerekiyo.bu kezde telefonumda çalışan bir xplorer programı bulmadım.internete falan bağlanmak istior son sürümü yükle diyor v.s. aslında benim ne hack e ne de xplorer ihtiyacım var.core player yüklemem için ne yapmam lazım?--------------- Ekleme ---------------
evet arakadaşlar n82 telefonuma hack işine yardım edecek yokmu, çalışan xplorer bulamadım v.s. yukarıda okuduklarımıda bir okur yardım edersinz çok sevinicem valla
ys göstermiyor her ne kadar gizli dosyaları göster desemde.ayrıca "hellocarbid" menu1 tıklıyorum hiçbişe olmadan uygulamadan çıkıyor ne yapacağım yardım edin lütfen?2-3 çeşit hellocarbid ve xplorer çeşitleri denedim sonuç alamadım?