n82 ACİL YARDIM ! Virüs bulaşmış yazılım sorunundan telefon bi yerden sonra kitleniyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aduket1905

Üye
    Konu Sahibi
n82 ACİL YARDIM ! Virüs bulaşmış yazılım sorunundan telefon bi yerden sonra kitleniyor
n82 markalı cep telefonuma virüs bulaşmış telefon bi yerden sonra kitleniyor açılmıyor lütfen yardımcı olablrmsnz nasl halledebilirim ? :S:angry:

ahmet furkan bı

Üye
Arkadaşım öncelikle bende bir n82 kullanıcısıyım. o yüzden yardım etmek istiyorum. ilk olarak bi hard format at. olmadı hmen nokia softvereden versiyon güncele. olankları yaz cevap yazabilirim.:naughty:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
hard format at birde hafıza kartını biçimlendir..

papardella

papardella

Üye
Sorunu çözebildiniz mi ? Çözebildiyseniz nasıl çözdünüz. Benim de N82 telefonum var, benzer bir sıkıntı çekiyorum. ' kere servise verdim bir kaç hafta normal çalıştı sonra yine aynı sıkıntılar, kilitlenme ve kendi kendine açılıp kapanma başladı. Garantisi bittiği için artık kendim ilgileniyorum. Versiyon yükleyince düzeliyor, ancak Hafıza kartını takınca tekrar sapıtıyor. Bu nedenle 2GB.yeni hafıza kartı aldım, yeni karta rağmen sorun devam ediyor. Hafıza kartsız kullanıyorum.
Siz sorunu nasıl çözdüyseniz birde o yolu denemek isterim.

kur

kur

Üye
sunlarin hepsini yapin;
1-soft format ;*#7780#
tel.fabrika ayarlarina doner birsey silinmez.
2-hard format ;*#7370#
telinizin hafizasia silinir ilk gunku gibi olur.
3-hafiza kartinizi bicimlendirin sifirlayin.
4-araclar-islem kaydi-secenekler-ilem kaydi suresi;1 gun yap.
5-resim ve video kaydini MMS seviyesine getir
zira 5 mpixel resim ve video acilmalari telefonu yoruyor.
6-telefununuzu hacklayin..
7-yuklediginiz programlari Tel.hafizasina degil
hafiza kartina yukleyyin.resim ve video kayitlarinizida
hafiza kartina atin.
telinizin hafizasi nekadar yuksekse o kadar hizli
acilacaktir..
JAR(j2me) dosyalirinin bazilari telde donmaya neden olur.
onlari hemen silin..
diger hizlandirmayla ilgili forumdaki yontemleri
deneyin..

papardella

papardella

Üye
1-2-3-4-5 ve 7 nci maddeleri zaten yaptım. Sorun hızda değil. Hafıza kartını takınca telefon kilitleniyor. Hafıza kartını çıkarınca sorun olmuyor. Yeni hafıza kartı aldım, formatladım, biçimlendirdim, başkalarından Nokia telefonda çalışan kartlardan aldım hep aynı sorun. Ne zaman hafıza kartı taksam telefon kilitleniyor. Hafıza kartsızda sıkıcı bir telefon oluyor. İçimden bir ses virüslü sms geldi ve bir şeyleri bozdu diyor ama virüslü smsler konusunda tecrübem yok. Etkileri ve çözümleri nedir bilmiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt