N81 Telefonum Yere Düştü..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ycancan

Üye
    Konu Sahibi
N81 Telefonum Yere Düştü..
Arkadaşlar telefonum yere düştü menü tuşunun olduğu köşe kırıldı menü ve sil tuşu öteki tuşlar gbi çalışmıyor ayrıca üst taraftaki iki lambana birinin üstü çizilmiş ayrıyetten telefonun kızağını açtığımda kızak oynuyor.

Servis karşılamaz diye biliyorum ama herhangi bir ücretler dışı tarafı olduğu gibi değiştirtebilir miyim ?

ycancan

Üye
    Konu Sahibi
cvp yok mu arkadaşlar =?

e_korn

e_korn

Üye
Dostum teli servise vermekten başka çaren yok evet garanti kapsamının dışında kalıyor fakat n81 öyle sağda solda rastgele bir telefoncuya emanet edilecek bir tel değil. Emin ol organ mafyası gibiler içinde 1 tane orijinal parça bırakmazlar uzun lafın kısası biraz masraf edeceksin...

ycancan

Üye
    Konu Sahibi
Dostum teli servise vermekten başka çaren yok evet garanti kapsamının dışında kalıyor fakat n81 öyle sağda solda rastgele bir telefoncuya emanet edilecek bir tel değil. Emin ol organ mafyası gibiler içinde 1 tane orijinal parça bırakmazlar uzun lafın kısası biraz masraf edeceksin...
teşekkür ederim öyle yapacağım. Daha 2.ayı bu :( çok kötü oldum yarın servise bırakacağım..

e_korn

e_korn

Üye
Cana gelecek mala gelsin boşver daha kötüsü olabilirdi

Odysseus

Odysseus

Üye
Durum nedir telefonu bıraktın mı servise ?

ycancan

Üye
    Konu Sahibi
işyerinden izin alamadım.. 19 Mayıs 'ta bırakıcam inş. açık olur telefoncu

Odysseus

Odysseus

Üye
Zannetmiyorum ama umarım açıktır sorunun çözülür

kur

kur

Üye
eskiden bi reklam vardi: 1 goz milyonlar kazandirir ama milyonlar 1 goz kazandirmaz.....
Telefonu dusuren ,kirilan veya kaybolanlara iyi bir misal:sakin ola stress yapmaya deymez.caniniz sagolsun,zamani gelince daha iyi modeli alirsiniz .En iyi ve pahali telefonlar 2 yil icinde tezgah fiyatina dusuyor.

e_korn

e_korn

Üye
ah nokia bir de şu telefonları kaliteli yapsa tadından yenmeyecek ama işte...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt