N81 Kızak Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cix_man

Üye
    Konu Sahibi
N81 Kızak Sorunu
Arkadaşlar telefona bir iki program atmıştım. Fakat telefona birşeyler oldu. Kızağı ne zaman açsam veya kapasam ekran gidip geliyor. Sizce ne yapmalıyım servisemi veriyim yoksa riske girip güncelleme mi atıyım? Daha da bozar mıyım? Servise ver derseniz bugün cumartesi olduğu için servise vermiyecem çünkü verirsem o gün içinde yapamıyacakları için pazatesiye sarkıcak. O yüzden pazar gecesine kadar cevaplarınızı bekliyorum. İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

jackalx_06

jackalx_06

Üye
format atmayı dene bundan bir zarar gelmez risk felan yok yani. format atmak için *#7370# yi tuşlayacaksın.

cix_man

Üye
    Konu Sahibi
kaan0

kaan0

Üye
hard formatı dene bi de güncelleme yam (güncellemede risk yktr) ben güncellerken bilgisayar kapandı ama telefona iç bi şey olmadı... hard format çözecektir forumda arat blursun...

cix_man

Üye
    Konu Sahibi
hard formatı dene bi de güncelleme yam (güncellemede risk yktr) ben güncellerken bilgisayar kapandı ama telefona iç bi şey olmadı... hard format çözecektir forumda arat blursun...
onu nasıl atıyoruz acaba

Godfather

Godfather

Üye
* 3 bide yeşil yani yese basılı tutup açıp kapama tuşuna basıyorsun ama elini çekmiycen tek başına yapman çok zor ben 2 kişi yaptım

cix_man

Üye
    Konu Sahibi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt