n81-3 daha yeni aldım model değiştireceğim satıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

barbarisss

Üye
    Konu Sahibi
n81-3 daha yeni aldım model değiştireceğim satıyorum
arkadaşlar telefonu 2-3 kere yere düşürdüm kaportada pek bişey yok bence temiz cihaz. daha 2-3 ay önce aldım. garintisi var. kaskosu var. sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. telefon özelliklerine nokia.com.tr sitesinden bakabilirsiniz. tek eksik kulaklık bozuk fakat biliyosunuz ki nokianın kulaklıkları 2 bölümden oluşuyo 1 kulaklık kısmı diğeride media player tuşlarının olduğu kısım. media player kısmı sağlam.diğer içerikler kutusuyla birlikte gönderilecektir. ilgilenen olursa adresim : [email protected] FİYAT 400 TL
Teşekkürler..

--------------- Ekleme ---------------

yanında 3 aylık navigasyon paketi veriyorum

bekirbirim

bekirbirim

Üye
çok pahalı bu fiyata n95 eder

barbarisss

Üye
    Konu Sahibi
abi telefon teknosada 700 ztn 2 ay kullandım daha

tmrcntmr

tmrcntmr

Üye
fiyat çok iyi bence düşünen arkadaş varsa fazla düşünmemesini tavsiye ederim iyi satışlar

barbarisss

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar 2 gün sonra ilanı kaldırıyorum. ilgilenen olmazsa telefoncuya satacam

barbarisss

Üye
    Konu Sahibi
yok n95 kullandım daha önce ama 5800 varsa olabilir

barbarisss

Üye
    Konu Sahibi
n95 düşünmüyorum teşekkürler

ArslanArif

ArslanArif

Üye
Pahalı yaw

barbarisss

Üye
    Konu Sahibi
kaç veriyosun?

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Bilmiyorum ama biraz pahalı görünüyor

barbarisss

Üye
    Konu Sahibi
neyse zaten satmaktan vazgeçtim istediğim fiyata gitmiyo ilgilenen arkadaşlara teşekkür ediyorum

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
hayırlı olsun , kendin kullan daha tel yeniymiş kardeş

rambo064

rambo064

Üye
kardes telefonun temızse ben alırım ama cok pahalı telefoncunun en fazla verecegı fıyat 250 lıra ben 300 verıyorum yarın ızmıre gelıyom bucada olacam telefonuna guvenıyorsan satmayıda dusunursen benı ara yada cagrı bırak cumartesı gunu ızmırdeyım en gec öglen haber et dusunursen tel:05436401037 ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt