N80'de Yahoo Mail Okuyamamak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Flagellvm.Dei

Flagellvm.Dei

Üye
    Konu Sahibi
N80'de Yahoo Mail Okuyamamak
Arkadaşlar bu N80 interneti daha kapsamlı kullanmak için yapıldı denmiyor mu sözde ?

O halde ben neden ne Web'i tam olarak kullanamıyorum ? Neden mailbox Yahoo mailimi tanımlamıyor ??

Ne zaman Web'i kullansam iki sayfa gezmeden Memory demeye başlıyor !!
Mailbox'ta ise Smart Settings ile de Manuel olarak da Yahoo mail ayarlarını girmeme rağmen bağlan diyince kullanıcı adı ve şifre sormaktan başka birşey yapmıyor..Üst üste sorup duruyor

Bunun bir çözümü yokmu yaa ?? Gmail denedim oldu..Live Messenger ile de Hotmail oluyor ama Yahoo yok yok..Sadece Seven denen program ile oldu..Ama o da ha bire yurtdışına mseaj atıp duruyor..Üstelik telefonu da acayip kasıyor

Lütfen bir çare söyleyin bana

Flagellvm.Dei

Flagellvm.Dei

Üye
    Konu Sahibi
Yaa şu koca forumda, üstelik bi o kadar da deneyimli arkadaş olmasına rağmen yok mu bi Allah'ın kulu şu konuda yardımcı olacak ??

venom_emin

venom_emin

Üye
arkadaşım n80in orjinal internet tarayıcısı çoğu şeyde çok yetersiz opera mini veya skyfire gibi programlar kullanman hem hızlı hemde daha fazla özgürlük sağlar:oke:

Flagellvm.Dei

Flagellvm.Dei

Üye
    Konu Sahibi
Tarayıcı olarak opera mini 5 kullanıyorum..o konuda sorun yok ama yahoo maillerime giremiyorum..ha bire kullanıcı adı şifre soruyor..mesajlardaki e mailden giremiyorum

rainlyx

rainlyx

Üye
aylardan ağustos ceplerden 5800 al benden de bir o kadar... aynı sorun devam ediyor..yahoo tanımlanamıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt