N80 Uzak Çekim Modu Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

karanlıktaki

Üye
    Konu Sahibi
N80 Uzak Çekim Modu Sorunu
Arkadaşlar n80de kemaranın alt tarafında bulunan bantı dağ görüntüsüne doğru getirdiğim halde uzak çekim modu açılmıyor. Acaba bu sorunu nasıl çözerim. Hard formatta attım değişmedi. Programla filan çözebilir miyim acaba.

EsEsLi26es

EsEsLi26es

Üye
Acaba düğme içeriden kırılmış yada çıkmış olabilir mi?

kaydırırken boşta dönüyor gibi mi ? yoksa değiştirdiği anlaşılıyor mu? çıt çıt diye ses gelir değişiyorsa.

eğer boşta dönüyorsa açıp yapılabilir ancak boşta değilse kamera sorunudur sanırım sistemden kaynaklandığını düşünmüyorum format da atmışsın.

karanlıktaki

Üye
    Konu Sahibi
EsEsLi26es cevabın için teşekkür ederim. Boşta dönüyor gibi hiç direnç yok. Baya bi yüksekten bir iki kez düşürmüştüm telefonu ondan olsa gerek. Olmazsa bir tamir görücek artık. Ama ben çalışan birşeyi tamire vermeyide sevmiyorum. Sorunu çözüyorlar yeni sorunlara kapı açıyorlar gibi. Olmazsa bi kendim açmayı deniyeceğim.

EsEsLi26es

EsEsLi26es

Üye
Rica ederim tamiri uzun sürmez cabuk hallederler sanirim. Eger daha önceden acmamissan pek tavsiye etmem kendin ugrasma detayli bir sokme islemi var bu telefonun birde basina ekran filmi yada kizak filmi sorunu cikmasin. Duzgun bi telefoncuda yaptirman en iyisi. kolay gelsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt