N80 Nerede Kaldı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

wolverine

Üye
    Konu Sahibi
N80 Nerede Kaldı
arkadaşlar bileniniz var mı n80 i istanbulda alanlar varmış galiba yaw bu alet sözde buaralar piyasada olacaktı ama hala ortada yok. ıkış tarihi ve fiyatıyla ilgili bilgisi olan var mı
gören duyan inceleyen var mı ????

msw

msw

Üye
walla doğubanka hemen gelir

Dark saga

Dark saga

Üye
hakikaten nerde kaldı bu tel? ayrıca bu zamanda hala dogubanktan tel almak mantıklımıdır ki?

Galaxy nExUs

Galaxy nExUs

Üye
ya az durun bi n91 biri elimize alaim.hem bise dicem msw arkadasimizin profilinde telefon modeli N80 yaziyo daha telefon nerde onu bilmiyo.bune yaman cekiliskidir yauu.N91 suudide cikti super bi telefon.biraz zaman gecsin kimler sikayetci bakcam.

Dark saga

Dark saga

Üye
n91 digitürk kumandası gibi artı 160 gr!! n80

Galaxy nExUs

Galaxy nExUs

Üye
4gb yi unuttun galiba.bana 4gb lik hafiza versinler gerekirse cebimbe kalorifer petekleri bile tasirim digitruk kumandasi gibi olsun yeterki.tabii n80de iyi ama 4gb degil.40mb

Dark saga

Dark saga

Üye
ööle de baba sen de 3mp camera+ 416*352 ekran we 352*288 wideoyu unuttun herald üstlk 133gr

tofy

Üye
3. çeyrekte çıkacak dendi demekki ekimde falan
bende n80 bekliyorum zaten

Galaxy nExUs

Galaxy nExUs

Üye
bence 2mp ve ekran vediger ozellikler n91 daha uygun gosterio.2 yerine 3 mp lik camera icin mb yerine gblik hafizayi tercih ederim.benim gorusum bu.seninkine saygi duyarim bence n91

Dark saga

Dark saga

Üye
<div class='quotetop'>(ugurgunduz &#064; Mar 21 2006, 12&#58;53 AM) [post=301782]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
bence 2mp ve ekran vediger ozellikler n91 daha uygun gosterio.2 yerine 3 mp lik camera icin mb yerine gblik hafizayi tercih ederim.benim gorusum bu.seninkine saygi duyarim bence n91
[/b][/quote]
yani n91 daha mı ucuz olur diosun? bencede n80 bende senin görüşleerine saygı duyarım tabiki de sunu merak ediom senelerce 208*176 ekrandan içiniz bayılmadı mı?

msw

msw

Üye
N80 mükemmel tel arkadaşlar ... wireless felan herşey var ... çözünürlük muhteşem

Dark saga

Dark saga

Üye
<div class='quotetop'>(msw &#064; Mar 21 2006, 01&#58;20 AM) [post=301798]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
N80 mükemmel tel arkadaşlar ... wireless felan herşey var ... çözünürlük muhteşem
[/b][/quote]
+1

PcM@STéR

PcM@STéR

Üye
N91 N80&#39;e göre daha özellikli N80 DE olanlar N91 de zaten fazlasıyla olacak N91 Diyor ve Onu bekliyorum

Dark saga

Dark saga

Üye
<div class='quotetop'>(PcM@STéR &#064; Mar 21 2006, 04&#58;27 PM) [post=302028]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
N91 N80&#39;e göre daha özellikli N80 DE olanlar N91 de zaten fazlasıyla olacak N91 Diyor ve Onu bekliyorum
[/b][/quote]
harddisc den baska ne artısı olacak ki anca agırlıgı olabilir.ekran? wireless? 3mp cam? video?

wolverine

Üye
    Konu Sahibi
beyler peki n80 nin doğubank fiyatını bilen var mı

infazcı-konan

infazcı-konan

Üye
rusyada hepsi varmış türkiyede olmayan hiç gelmeyen modeller varmış bir kaç kişide görmüştüm getirir getirmez hemen bir türkçe menü alsana süper 1 telefon

yoks

Üye
resimleri varmı acaba N80 &#39;nin

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Resimleri olmaz mı iç , nette canlı bir çok resim var

Dark saga

Dark saga

Üye
keşke bunun da kasasını n70 gibi yapsalardı buda 7650 gibi zamanla laçka olur gibi gelio.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt