N80 Ne Oldu Yaw Hala çıkmadı ı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

wolverine

Üye
    Konu Sahibi
N80 Ne Oldu Yaw Hala çıkmadı ı
arkadaşlar n80 ne oldu nokia.com.tr de çıktı gösteriyo ama hala hiçbir yerde yok çıkış zamanı ve fiyatının ne olacağını bilen var mı ??
çıksa çıksa 1500 dan çıkar düşene kadar bir yıl lazım en az

gknky

gknky

Üye
bende bekliorm kardeş

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Avrupa'da satışa çıktı. Türkiye'de çıkmak üzere. Fiyatı yazın uygun bir şeyler olur.

ocu77

ocu77

Üye
Hacı o telefonun fiyatı için bekleyene kadar bu sefer N bilemem ne çıkar emin ol bu sefer aklın onda kalır.. Nokia nın zaten Türkiye deki pazarlama stratejisine uyz oluyom..Bize gelene kadar yeni modeller çıkarıyorlar...

teomanonur

Üye
N 80 Ankara karumda gördüm elime aldım baya hoşuma gitti özellikle titanyum rengi baya şekil ama uçuk fiyatlar çektişler..1.690 gibi...telefonun şekli baya iyiydi bence..

wolverine

Üye
    Konu Sahibi
tel süperde kardeşler adamlar uyuz etti yaw hala çıkacak fiyatada oturturlar vergileri tamam artık 2 milyarı görür o tel .hakkaten bu nokianın bu pazarda naaptığı belli değil

ocu77

ocu77

Üye
iletişim den şundan bundan zaten bi ton vergi alınıyor bide nokia uçuk fiyatlarla piyasayı iyice baltalıyor.. burdan şu anlaşılıyor ya yemeyip içmeyip dişinden tırnağından arttırıp bu telefonu alanlar olur yada hali vakti yerinde olanlar bı modelleri alır..Ben bu paraya moped alırım moped..

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
N80 heryerde yaw çıkmadı değil ki.?

İnternet sitelerinde bile var örneğin ereyon-ekonomikticaret-ideefixe vs.

mustafakarasan

Üye
n8o resmi olarak daha piyasada değil piyasaya tek tük getirenler var resmi olarak çıksa nokiada kvk genpa bascuda ve hepsiburadada olur

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Bu siteler resmi değil mi?

+ 6-7 Grey telefon satan sitede de mevcut..

CooL'n'Quiet

Üye
hey maşallah 2milyarcık :)

hasisa

hasisa

Üye
doğubankta
n91 1590 garantili 1250 spot
n80 950$

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt