n80-n91-n73 alınır kutulu arıza görmemiş kvklı 250 liraya alınır izmirden

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bu35rock

Üye
    Konu Sahibi
n80-n91-n73 alınır kutulu arıza görmemiş kvklı 250 liraya alınır izmirden
n 80- n91 -n73 den biri arızasız sorunsuz ise 250-270 lira kadar param var satan sorunsuz kayıtlı kutulu varsa alırım ve takas içinde(sorunsuz n gage classik var ben orta okuldayken dayım gönderdi bir defa telefonu açmıştım ilk gördüğümde bakıp bakıp deliriyodum geçenler çekmeceden çıktı ekranındaki naylonu dahil duruyo sarj aleti var hafıza kartı veriyom 256+512 ve ekran arızalı 6630 fiyatım sace 160 liara uzuluk yok

Moutep

Moutep

Üye
Kardes kac yasındasın onu solesene ortaokuldayken aldı diosun kacta mezun oldun okuldan ayrıca sapasaglam 6630 degeri 50 Ytl ayrıca sen arızalı diosun ve dedigin ozelliklerde telefonları bırak 250 Ytl yi 350 Ytl den asagıya bulamassın..!:D

alemci776

alemci776

Üye
O FİYATA VARSA BENDE ALIRIM:):oke:

bu35rock

Üye
    Konu Sahibi
sorunz tamir görmemiş n gage ci alana (bozuq 6630 hediye ){bu arada 6630 arazlı yerinin tamir fiyatı 65 ytl dir{:bann::bann::bann:

rapege

rapege

Üye
arkadaşım Nokia N73 Music Edition sadece tuş takımının yanları kızardı o kadar o da 5-10TL kaça alırsın

gozdekuris

Üye
slm n73 üm var arkası pembe bi sorunu yok faturası kutusu usb kablosu falan herşeyi var öğrenciyim ve paraya ihtiyacım var o yüzden satıorum ilgilenirsen 200 tl veririm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt