N80 kafayı yedi! Kendiliğinden "Menü" tuşuna basıyor, Acil Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MUHAMMED

MUHAMMED

Üye
    Konu Sahibi
N80 kafayı yedi! Kendiliğinden "Menü" tuşuna basıyor, Acil Yardım
Merhaba arkadaşlar. N80 telefonumu sorunsuz kullanıyordum fakat 2 gün önce durduk yere başladı, telefonda sanki menü tuşuna basıyormuş gibi tuş sesleri geliyor ve ekran da o yönde karışıyor. Sadece kısa basmalar da değil, bazen uzun da basılıyor gibi de oluyor. Yani demek istediğim bazen durduk yere menü'ye giriyor, bazena rkaplanda çalışan programalrı görüyoruz ya, o kısıma geçiyor.. Yani telefon kullanılmaz oldu.. Arama bile yapamıyorum, izin vermiyor.. Bazen 10-15 dk normal oluyor sonra durduk yere yine başlıyor. Tuş kilidini kitleyince sorun yok da o zaman da zaten tlf kullanmamış oluyorum :D

Acil yardımlarınızı bekliyorum.. Sorun tuş tan kaynaklanan birşey değil çok kurcaladım, durduk yere başlıyor bitiyor çünkü. Ayrıca *#7370# ile format da attım ama durum yine aynı :(

Ne yapmam gerekir? Tamirciye götürmem şart mı? :vur

JayJayyy

Üye
o soft format.hard format at olmadı servise verirsin

aa-tolga

aa-tolga

Üye
telefonunuz içine su aldı veya aşırı neme maruz kaldı kurumaya bırakın ama güneşe dağil tabi veya pirinç çuvalının içine koyun bekletin nemini alsın problem kalmaz .

hala devam ederse servis...

MUHAMMED

MUHAMMED

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler arkadaşlar. Bakalım bi iki gün bekleyeyim nemden olabilir. Garantisi yok, olmadı bi telefoncuya götürecez. Onlar da kim bilir ne akdar isteyecek... Telefonu gg den 2. el almıştım. Tövbe bir daha 2. el tlf falan almam netten... 3yıllık N80 im var, zamanında sıfır almıştım ama taş gibi hala bi sorun çıkarmadı :D Bu telefon 2 ayda sürekli sorun çıkardı.. Geçenlerde de flex film değişmişti...

JayJayyy

Üye
2.eli ben elime bile sürmem

MUHAMMED

MUHAMMED

Üye
    Konu Sahibi
2.eli ben elime bile sürmem
İşte mecburiyet diyelim biraz :) Öğrencia dam 600-700 lira verip böyle bir telefonı sıfır alamıyor :) Malum ülkemizde telefon fiyatları el yakıyor.. Dün gördüm E63 sıfır 120 dolar ABD de kontratsız, bizde 2 katı :D

JayJayyy

Üye
sende haklısın kardeşim

rapman

rapman

Üye
tuş takılı kalmış olmasın..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt