N80 ıe black pearl askerlık nedeniyle takas / satılık kaçırma

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fa7ihh

Üye
    Konu Sahibi
N80 ıe black pearl askerlık nedeniyle takas / satılık kaçırma
Nokıa n80 ınternet edıtıon black pearl cep telefonum orjinal nokıa bayısınden ekım 2007 yılında alınmış olunup yaklasık 4 ay garantisi vardır. ürün sağlam sorunsuz ve çok temiz kullanılmıştır. Tüm aksesuarları mevcuttur. Batarya kulaklık data kablosu.
3,2 mp kamera wırelles gibi ozellikleri nokınaın sıtesınden bakabilrsnz.
Faturası var orjinal kayıtlı.
Farklı bi modelle takas isteyen.

arven_005

arven_005

Üye
nerdesin ?? bu arada 450 çok fazla elinde patlar

lazyboy

lazyboy

Üye
ya dalgamı gecıyosun arkadaş taş catlasa 240 :Xd

ediesel

Üye
Bence 200 e satarsan öp de başına koy geçen de ben kendi n95 i mi telefoncuya götürdüm piyasa fiyatını öğrenmek için. Benimki kadar temiz bi cihazı bile 300 liraya saydılar ki n95 olmasına rağmen . N80 kaça gider sen hesaplayıver artık.

korsantv94

korsantv94

Üye
Piyasada En TEmiz En iyileri taş Çatlasa 250 iken 450ye zor....

arven_005

arven_005

Üye
Bence 200 e satarsan öp de başına koy geçen de ben kendi n95 i mi telefoncuya götürdüm piyasa fiyatını öğrenmek için. Benimki kadar temiz bi cihazı bile 300 liraya saydılar ki n95 olmasına rağmen . N80 kaça gider sen hesaplayıver artık.

ortak telefoncular ucuza alıp üstüne kar koydukları için fiyat düşüyor haliyle onun için elden satmak daha mantıklı ama n80'i 450ye biraz zor satar

fa7ihh

Üye
    Konu Sahibi
tamam satmaktan vazgeçtim farklı üst modellerle takas etmek istiyorum.

blackcastle

blackcastle

Üye
BEn N80 ler konusunda çok iyimserim ama şuan maximum edeceği 250 dir.

arven_005

arven_005

Üye
tamam satmaktan vazgeçtim farklı üst modellerle takas etmek istiyorum.

yoldaş sen takasa girdiğin adama kendi n80'ini 450 lira sayarsan ben sana inanıyorum n95 8gb ile n80'i çok rahat takas edebilirsin :D:D:D:D sende de o potansiyeli görüyorum

tmrcntmr

tmrcntmr

Üye
garantili faturalı k770i var bende çok temiz kullandım takas olabilir [email protected]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt