N80 Ciler kendi Şarj aletini kendin yap...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
commal

commal

Üye
    Konu Sahibi
N80 Ciler kendi Şarj aletini kendin yap...
Evet Arkadaşlar buğün şarj aletim hafif bir alçaklık yaptı kablosu deymemeye başladı söktüm şarj aletini ve kontrol ettikmi bu cihaz 5Volt 1Am bir adaptör....

usb portuna bağladım ve telefona taktım şarj oluyor yazısınıda gördüm normalde 1 saate oluyordu şimdi 1saat 54dak sürüyor ama mobil olması ve sadece bir kablo olması yeterli...

resmi alta ekledim beyler....:oke:

Resim bize yetmez biz bunları yemeyiz diyen arkadaşlar mp olarak mail adreslerini yollasınlar webcamdan hertürlü görüntüyü veririm...:bann::aman2:
Not:5Ytl +kargo ücretini ödeyenlere yollayabilirim :) (Şaka tabiki)

cnrokt

cnrokt

Üye
2 ucu açık kablo riskine gireceğime

orjinal usb şarjını alırım yanii... ayrıca 10 ytl ye kadıköy de yan sanayiiside mevcut..

psycopat7

psycopat7

Üye
ucu acık kablo dedıgın 5V gıdıklamaz bilee :D:D

Tesekkurler Commal verdıgın bılgı ıcın

POWER

POWER

Üye
Paylaşım için tşekkürler...

erdemefe

erdemefe

Üye
2 ucu açık kablo riskine gireceğime

orjinal usb şarjını alırım yanii... ayrıca 10 ytl ye kadıköy de yan sanayiiside mevcut..

pardon ucu açık kablonun riski nedir????:ehe:ehe:ehe

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
Bunlar basit şeyler bence 220 voltluk pirize kulaklık kablosunu sokup 4 ayrı telin hangisi çalışmıyor diye bulmak için soktum konrol kalemi ile buldum sonuç etkili ...:oke:

commal

commal

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar tahminen 3 güne yakındır kullanmaktayım genel anlamda kendi şarjaletini yapmak ayrı bir tatdır diye düşünmekteyim....

yinede artısını eksisini yazayım sizlere..

+yanında taşınabilir bir bilgisayarın varsa heran Şarj...
+yolculuk esnasında bekleme aralarında piriz aramaktansa internet cafede müzik dinlerşen şarj yapıyorum
+adaptör taşımıyorum yanımda 1metrelik 20Gıram bir kablo taşımak daha güzel bir duygu..

-tam şarj olmuyor 6.28Voltu USB arabirimi desteklemiyor...
-normal şarj 1saat ilen USB arabiriminde 1.45dakika..

yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar yeni şeyler buldukça eklemeye çalışacağım...

not. bu kablo herhangi bir şekilde birini şarparsa leptabımı ve telefonumu hediye ederim bilgine arkadaşım...

cnrokt

cnrokt

Üye
pardon ucu açık kablonun riski nedir????:ehe:ehe:ehe

bir ceptelefonu forumunda orjinal ekipmanların haricinde kendi yapacağımız yada yapılmış bir kabloyu tavsiye etmemi mi tercih ederdiniz... pratikte gayet düşük voltajla gayet basit bişr kablo birleştirme yöntemidir tamam ama telefonunuza bir şey olursa hele n95 e bir şey olursa üzülürsünüz. 20 ytl lik bir aparat için hem uğraşa hem RİSK e girmeye değmez...

Kullanmak isteyen arkadaşlar kullansın.. ama yarın öbürgün buraya "biz sizin forumunuzda bu yöntem anlatıldı yaptık" telefonuma bilmem ne oldu diye mesaj yazarsanız bizzat tarafımdan silinecektir...
Ve MAXİCEP.COM anlatılan yöntemden dolayı oluşabilecek sorunlardan kesinlikle sorumlu tutulamaz.

-------ekleme------

ilk yazımdaki bahsettiğim risk kelimesini elektrik çarpması olarak algılanmasına baya güldüm doğrusu tebrikler.. bir kısa devre vs. ile telefona verilebilecek bir hasardan bahsediyorum.. hani olmaz belki ama olursa diye....

570026

570026

Üye
yaw ne uğraşcan ver 20 lira al bitane okadar para veriyon n95 alıyon 20 lira verip aparat alamıyosan ben bişey demiom ama genede paylaşım için saol.saygılar

burjuuu1990

Üye
Bunlar basit şeyler bence 220 voltluk pirize kulaklık kablosunu sokup 4 ayrı telin hangisi çalışmıyor diye bulmak için soktum konrol kalemi ile buldum sonuç etkili ...:oke:
ahaha koptum :)))) iyi ölmemişin Allah tan:))

ediesel

Üye
Arkadaşlar bunlara hiç mi hiç gerek yok. Bende bu konu üzerinde yoğunlaşmıştım ama internetten yaptığım bir araştırma sonucu şu aleti keşvettim. Tahtakalede telefon yedek parçaları satan birden fazla dükkan var. Bunlardan bulabilirsiniz. Alet şu: Bir ucu usb bir ucu ince uç. Telefonum : N95 bilgisayara bağlıyorum ve hooop şarja devam. Aleti 5 liraya almıştım. İlgilenenlere duyrulur.

teachersss

teachersss

Üye
orjinal sarj aleti kullanın derim ,pilleride orjinal kullanın, patlama riski var.Çelik bataryanın nasıl patladığını gören bir kişi olarak,hiç tavsiye etmem .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt