n80 cep telefonumu satıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

leyla27

Üye
    Konu Sahibi
n80 cep telefonumu satıyorum
Arkadaslar yeni telefon alacagım icin N80 cep telefonumu satmak istiyorum fiyatı 180-200 tl arası degismektedir yanında sarj alati pc baglantı kablosu yollanacaktır bursa dan olursa yada banka havalesiyle para hesaba yatırıldıgı an kargoya verilir ilgilenenlere saygıyla lütfen ciddi olanlar arasın.eger gercekten alımkar olursanız yazın tesekkurler.ayrıca bayandan satılık oldugunu da eklememe gerek yok herhalde nick belli ediyor kendini:)

tmrcntmr

tmrcntmr

Üye
merhaba wifi li tel alacağım için değiştirmek istiyorum sony ericsonun en son yazılım ve sürümü yüklüdür telefonda özellik çok.çift kamera(auto focus)internet gps,radyo video dj,photo dj,music dj,uzaktan kumanda,el feneri,play now,handsfree,3g,3.2 mp kamera flaşlı 1 gb kart da içinde rengi metalik kahve sıfır ayarında garanti kapsamında faturalı orjinal sony ericson. takas düşünebilirim siz ne dersiniz bu teklife . [email protected] 0543 482 79 07

kadirtan

Üye
dusunursen 6300 ıle takasa edebılırız

superstar_live

Üye
6280 ile takas olur mu?

leyla27

Üye
    Konu Sahibi
ben takas dusunmuyorum arkadaslar ben kendime 6600 slide alacam hayalimdeki telefon kusura bakamayın

kadirtan

Üye
tmm o zman ıyı satıslar kolay gelsın

polo291

polo291

Üye
resim koyarsan daha iyi olur hem telefonu görmüş oluruz

leyla27

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar resim eklmeye calıstım yapamadım yardmcı olrsanız koycam telefonumun resimlrini

21sacraments

21sacraments

Üye
takas dşünmüomuşsun grci ama yinede diyim E65 le istersen ;) 6600 slide den daha iyi bnce

batuhan__ege

batuhan__ege

Üye
21sacraments

21sacraments

Üye
hem konu açıo sonrada hiç cevap vermio tuaf?

serkan74

Üye
site üzerinden alım satım yaparken dikkatli olunuz kişiler her zaman iyi niyetli olmayabilir.ben canlı şahidim dolandırılmış bazı kişleri gördüm ama burada deyil dikkat edniniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt