N8 yenilikleri için biraz sabredin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
geceler77

geceler77

Üye
    Konu Sahibi
N8 yenilikleri için biraz sabredin
bende N8 aldım almanyadan Türkiyede kullanmak üzere 2 adet yaklaşık 3 haftadan fazla olacak getireli Turkcell bayileri olmak üzere nokia shoplar ağzı acık baktılar cihza cihazın işletim sistemi henüz çok yeni kullanıldıkca sıkıntılar meydana çıkıyor çok küçük bi örnek ben hala Turkcell internet ayarlarımı trkcll den alabilmiş degilim adamlar telefonun içerigini bile bilmiyor yardım edemiyorlar ilk hafta hiçbir uygulama yükleyemedim ovide işe yarayan hiçbirşey yoktu fakat şimdi yavaş yavaş telefon kendini göstermeye başlıyor bişeyler cıkıyor kilitlenme mevzusuna gelince güncelleme yapıldıgı sürece hiçbir sorun olmuyor aldım 2ci haftasında cihaz güncellemesini yaptı ve hiçbir sıkıntı yok suanakdar tekbir eksigi var kılıfı yok :) ilkdefa dokunmatik bir telefon kullanıyorum kullanımı süper arkadaşlarımdaki samsung olsun diger dokunmatik iphone haric diger dokunmatik cihazlar olsun kullanılmıyordu fakat bu makinanın alakası yok hele birde hd filmleri içine atıp kocaman hd tv de izleyince ozaman anladımki ben ne telefon almışım hemen hemen 1 ay olacak cihazı alalı halendaha turkcell internet ayarlarımı yapabilmiş degilim ne turkcellde var nede nokia turkiyede nokia tr yi aramıştım international garanti onayı ve internet ayarı için onlara sordum turkcell henuz telefon bilgilerini bilmedigi için ayarları veremiyor dediler yani diyecegim her konuda biraz sabır adamlar geliştiriyorlar cihazda suana kadar yuklenmiş 308 hd kalitesinde 12mp çözünürlükde 308 foto 1 hd film 6.5 gb vede 467 ye yakın sarkı bulunmakta hiçbir kasma takılma sözkonusu degil 16gb dahili 16gb harici hafızası mevcut

pRime.

pRime.

Üye
Iyi günlerde kullanın.

SilentOne

SilentOne

Üye
iyi günlerde kullanın

behcet98

Üye
turkcellden aldım, turkcelin tümayarları içerisinde geldi, hiçbir ayar yapmama gerek kalmadı.
Çok memnunum.

devilmy

devilmy

Üye
Vodofone kullanıyorum ayar falanda istemedm telfn kendi geldi ayarlar

SilentOne

SilentOne

Üye
türkcell daha türkiyede n8 i getitirmedi ve getittremediqi için ayarlarıda türkcell kullanıcılarına gonderemiyolar

sh0ck

sh0ck

Üye
Hayir arkadaslar yanlisiniz var... Suan turkcell hattayim ve ayarlar sim kart takildignda otomatik olarak algilaniyor. Baglanti noktalarinda turkcell.wap ve internet kendilgnden ekleniyor :) alaka yok yani .. Yapman gerekwni solim sana burdan.. Wap ayrlarini isterken wap yazip sonuna model ekloyorsun ya.. Oraya N95 yaz. Yani n95in ayarlarini iste. Buyuk bir ihtimal uyumlu olacaktir. Pin isterse 12345 gir ve ayarlari kaydet.. sonucu yazarsan senin gibi doger arkadaslarda yararlanirlar konudan .. Haydi kolay gele :)

SilentOne

SilentOne

Üye
yada setting wizarttan da olabilir tabi n8 de ole bişi varmıydı hatırlamıyom

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Turkcell internet ayarlarını bilmiyor ha,bu harika işte:)

SilentOne

SilentOne

Üye
Dimi Şahane hatta

birmot

birmot

Üye
sen doğu yada güney doğuda ki nokia shoplara gittin her halde:d: biz 1 aydır kullanıyoruz turkcell ayarlı

pRime.

pRime.

Üye
turkcell'linin gücü... :kop:

geceler77

geceler77

Üye
    Konu Sahibi
ozaman ben turkcell i arayıp ayarları istedigim de neden telefon hakkında bilgileri olmadıgını sölüyor ve ayarları gönderemiyorlar nokia bayilerinde kendileri tarafından manuel olarak ayarlanmakta sanırsam cünki 3 kez turkcell müşteri hizmetleri teknoloji uzamanı ile konuştum söylenen bilgi budur

venusutarit

venusutarit

Üye
Menü-Ayarlar-Bağlantı-Ayarlar-Hedefler-Erişim noktası(Yeni eriş.nok.ekle)-Hayır-Paket veri-internet(Küçük harfle)
Hepsi bu kadar basit

tugay__25

tugay__25

Üye
tşk kardeş

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Yurt dışından geldiği için olamaz mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt