N8 yeni mesaj geldiğinde ekranda uyarı şeklinde göstermiyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dumaninesrari

Üye
    Konu Sahibi
N8 yeni mesaj geldiğinde ekranda uyarı şeklinde göstermiyor.
İyi günler .N8 telefonum yeni mesaj geldiğinde ekran da uyarısı gelirdi önceden o uyarıya basardım yeni gelen mesaja giderdim.ama şimdi yeni mesaj geldi uyarısı gelmiyor illaki menü sonra mesajlara gidip mesajı görmem gerekiyor.
Yardımcı olursanız sevinirim.

karasahinemre

Üye
bildiriler widget ını kaldır sorun düzelecektir

emreartuc

emreartuc

Üye
bendede aynı sorun war flashı yanlış attım diye düşünüyorum eve gidince tekrar flash atacam inş. battery monitor falanda bozuldu çalışmıyo şimdilik kolay bi yöntem önereyim sana ben bataryanın yanında mesaj simgesi geliyo yeni msj olunca oraya bas 1 yeni mesaja bas direk girer ;)

dumaninesrari

Üye
    Konu Sahibi
sağol kardeşim ama çözdüm ben olayı.tel ile başlayan başka bi uygulama daha var onu kapat düzeliyor.yani tel i yeniden başlattıktan sonra menü tuşuna basıp açık olan uygulamayı kapat :)

abattal86

Üye
sağol kardeşim ama çözdüm ben olayı.tel ile başlayan başka bi uygulama daha var onu kapat düzeliyor.yani tel i yeniden başlattıktan sonra menü tuşuna basıp açık olan uygulamayı kapat :)

nasıl yani ?

mirza42

Üye
kardeş giriş ekranından birinde bildirimler widgeti vardır kesin. bildiriler orda göründüğünden ayrıyeten göstermiyor. o bildirimler widgetini kaldır.

cevapsız etkinlik çağrı veya mesaj yok yazan...

berfo63

Üye
peki bildiirler winget i nasıl kaldıracam açıklamalı anlatırmısın

Febris

Febris

Üye
bul ve basılı tut kaldır a bas

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
bildirimler widgetini kaldır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt