Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
n8 yardımmm
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
otostopçu
Üye
Konu Sahibi
n8 yardımmm
n8 imi 40 - 50 cm yükseklikten elimden düşürdüm kulaklığın sol tarafında kalan plastik yeri kırıldı ne yapmam lazım parçası elimde kırılan yere taktıgım zaman tam kapatıyor tek parça halinde kırılan yer servise götürsem nekada isterler
KARİZMATİX
Üye
En iyisi kendini fazla üzmeden servise götür, telefona o kadar para vermişsin, tamirine verileceğin hesabı gereksiz bence.
slant1111
Üye
100 den asagi istemezler diye düsünüyorum
otostopçu
Üye
Konu Sahibi
Telefonda herşey çalışıyor sadece üst paneldeki plastiği değiştirmek içinmi 100 den aşağı istemezler
by_oguz
Üye
servis bu ne iseyeceği belli olmaz
FastBreaker
Üye
benim hdmi kapağı çatladı götürdüm değiştirdiler sende de ki bu malzeme çok kolay deforme oluyor çatladı kendiliğinden sora baktım koptu de değiştirirler. hayalgücünle bişiler kat işte
synergy11
Üye
müşteri memnuniyetinide kat çok kötü malzeme falan abart biraz sorun çıkartmazlar
benim hdmi kapağı çatladı götürdüm değiştirdiler sende de ki bu malzeme çok kolay deforme oluyor çatladı kendiliğinden sora baktım koptu de değiştirirler. hayalgücünle bişiler kat işte
Garanti kapsamında hiçbir ücret ödemedenmi değiştirdiler bide seninki çatlamış benim parça elimde resmini koyuyorum ama görüntü kalitesi düşük olabilir 6230i ile çektim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
[/URL]
slant1111
Üye
harbiden kötüymüs garanti kapsamına girmesi biraz zor diye düşünüyorum..
otostopçu
Üye
Konu Sahibi
bugün ankamall nokia shop a gittim garanti kapsamında yapılır büyük ihtimalle dedi teknik servis e pazartesi günü vericem o zaman gelin dedi
mustimix41
Üye
bendede aynı sekilde kulaklık girişi yanından kırıldı acma kapama dugmesinin yanındada catlak wardı onceden beri herhangibi dusme falan da olmadı servise vericem sen yaptırdınmı kac gunde yaptılar para aldılarmı???