N8 yaptıkları hataya bakın yaa...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
candost38tr

candost38tr

Üye
    Konu Sahibi
N8 yaptıkları hataya bakın yaa...
n8 sekıl olsun dıye adamlar ses dugmelerı,tus kılıdı,foto cekme butonu ve arka kamera lensının oldugu yerler kavıslı ıce dogru parlak yapmıslar ıyı olmus olmasına fakat ısık yansıma yapıyor ve resımlerde yuvarlak yuvarlak ısık parlaması gorunuyo.yanı o kavıslı olan yere ısık carpıyor ve lensı parlatıyor ve saglıklı bır resım cıkmıyor ortaya....bır ara gormustum cozum yontemını fakat bıdaha bulamadım nerden bulabılırım o yapıstırmaları..

cozum o parlak yere aynı boyutta sıyah bır yapıstırma yapılıyodu zannedersem basıma gelınce anladım ılk basta nedenını anlamamıstım.

umarım ne demek ıstedıgımı anlamıssınızdır basına gelen arkadaslar vardır..sımdıden tesekkur edıyorum

projectmaximo

projectmaximo

Üye
başka bir forumda birisi yapıştırma yapıyodu orası için ama çook önceydi.şimdi hangi site olduğunu hatırlamıyorum.

kendin kesebilirsin oraya göre

candost38tr

candost38tr

Üye
    Konu Sahibi
demek ıstedıgımı anladınız degılmı n8 kullanıyosunuz galıba basınıza glmıstır bunu dusunememıslermı ozellıkle gece cekımlerınde kaarsıdan bır ısık vursun hemen ortaya cıkıyor resımlerde

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
evet n8i ilk aldığımda kamerasının bozuk olduğunu sanmıştım meğer yansıma yapıyormuş ama nedense artık yapmıyor yapsaydı yapıştırma koyardım

candost38tr

candost38tr

Üye
    Konu Sahibi
acık havada ve gunduz cekımlerınde olmuyor ısıklı ortamlarda luyor genelde flaslı cekımlerde oluyor

ANIL

ANIL

Admin
kamera camının çok büyük olmasından dolayı yapıyor..

projectmaximo

projectmaximo

Üye
kendin siyah bir sticker bulup oraya göre kesebilirsin ama biraz uğraşman lazım.sadece merceğin büyüklüğü kadar bir boşluk bırakman lazım.beni aşırı derecede rahatsız etmediği için sorun etmedim hiç.

candost38tr

candost38tr

Üye
    Konu Sahibi
mercekte tam ortası degıl kenarlarında koyu sıyah olan yerlerı kapatsak bı sıkıntı olurmu sadece orta kısım acık kalacak sekılde yapıstırsak?

TheMadness

TheMadness

Üye
eski n8 de vardı. beyaz sticker kullan fazla ışığı ortama yansıtır. değişim oldu tekrar yapacağım kendime.

---------- Eklendi @ 22:52:35 ---------- Yazıldı @ 22:52:17 ----------

mercekte tam ortası degıl kenarlarında koyu sıyah olan yerlerı kapatsak bı sıkıntı olurmu sadece orta kısım acık kalacak sekılde yapıstırsak?

öyle olacak zaten.

farukbekl

farukbekl

Üye
ışığın vurduğu yeri siyah keçeli kalem ile boya.. yani flashın kenarını sorun hallolur.. aynı sorun benim n97 dede vardı.. düzelttim.. kolonya ile sildiğin zamanda geçer..

candost38tr

candost38tr

Üye
    Konu Sahibi
ışığın vurduğu yeri siyah keçeli kalem ile boya.. yani flashın kenarını sorun hallolur.. aynı sorun benim n97 dede vardı.. düzelttim.. kolonya ile sildiğin zamanda geçer..

evet mantıklı tsk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt