N8 Wlan çözümü farklı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mc_mfi

Üye
    Konu Sahibi
N8 Wlan çözümü farklı!
öncelikle bende bu wlan kurbanıydım ama bunu modeme bağlıyorum anlatacağım yöntem dierleri gibi deil modem sorunuda ortadan kaldırıyor
1. wlan korumasını no wep,wpa yapın
2. daha önce tanınmış ise silin sonra şifresiz bağlanın ve tanıtın ardından bağlantıyı koparın
3. korumayı wpa yapın
4. telden bağlantı>ayarlar>hedefler>(nereye tanıtmışsanız)>wlan güvenlik modu>wpawpa2 yapın wlan>güvenlik ayarları>EAP yi ön.paylaşımsız anahtar yapın ve şifrenizi girin
5.artık sadece bağlanmak kalıyo

yardımcı olduysam ne mutlu:bye2:

matanist

matanist

Üye
Wlan kurbanı derken başından nasıl bir olay geçti onu da anlatır mısın? Wlan ile ilgili sorunum yok şu an. Genel anlamda bağlantı ile ilgili bir sorunum var ama bu sadece Wlan ile ilgili sanırım. Bir deneyelim bakalım ne olacak :D

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
arkadas kontor gidior dior sanirim wlan kurbani o oluor hrhlde :ehe

matanist

matanist

Üye
Ben benzer bir sorun yaşadım (benimki süperinternet ücretsiz olduğundan kontör gitmedi ama olsun :D ). Hedefler kısmına yeni bir kategori oluştur. Misal "operatör" adında. Ve internet kategorisindeki operatöre bağlı internet ayarlarını "operatör" adlı kategorinin içerisine taşı. İnternete giren tüm uygulamalarında bağlantı şeklini "her zaman sor" veya bu seçenek yok ise "internet" (bu arada internet kategorinde wlan yapılandırman olacaktır) kategorisini seç. Böylece her seferinde ya wlandan bağlanır veya sorar :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt