N8 Windows'a geçiyor

Tamam, en iyi sen biliyorsun herşeyi kralsın. Bunları almadan önce de biliyordun almasaydın keşke, wave yeterdi sana. Gerçi bir bildiğin vardır her konuda ahkam kesebiliyorsun ya, neyse kralsın hadi iyi forumlar sana polemiğe gerek yok.

--------------- Ekleme ---------------

+1
Eklemem de, S^3 ün WP7 işletim sistemi ile birleştirilip bir karma işletim sistemi olacağını düşünüyorum... Bu da en fazlası...

Tam olarak birleştirme değil de, WM7'de gördüğü iyi ve yenilikçi özelliklerin bir kısmını Symbian^3'e de ekleyebilir belki Nokia. Senin dediğin de biraz zor bir ihtimal gerçekten, ben PR3.0'dan bile şüpheliyim. Nokia PR2.0 ve 3.0'ü düzgün ve sorunsuz bir şekilde yayınlayabilse o bile yetecek bana. 3'ten de şüpheliyim henüz somut bir bilgi yok ancak güncellemenin çıkması ihtimalini arttıran etmen bence yeni cihazlar, yani E7 ve X7. Sonuçta daha yeni cihazlar onlarda da Symbian 3 kullanılıyor, onların kullanıcılarını da tatmin etmeli Nokia, WM'a geçip Symbian'a sırt çevirmişken Symbian cihaz satabilmesi için dediğim gibi kullanıcıları da biraz tatmin etmeli...

TheORCUN

Üye

NOT: E7 çıktı

Bir paragraf yazı yazdım senin de takıldığın yere bak boşver çıkmış çıkmamış bize ne E7'den

inşallah herkesin dediği gibi olur ama zor hayırlısı olsun beklicez bakıcaz arkadaşlar....herkese iyi forumlar...

n8 ve wp7 2. menemen olayı çıkartırım yha

Maximien

Üye
Ben hayatta istemem n8'e wp7 gelmesini.symbian gibi işletim sistemimi varya.n8 almak istememin en büyük sebeplerinden biride symbian 3 işletim sistemi kullanması..

Unutma ki bir çok kullanıcı windows 7 içinde öyle demişti fakat geçince geri dönmediler xpye. Bence telefon kaldırırsa gelsin derim iyi olur.

3onur5

Üye
ne zaman gleıyormus

ozggurr

Üye
N8 windows'a gecmiyor: N8 symbian idi, symbian dir, symbian kalacak...

Kubde

Üye
    Konu Sahibi
Evet arkadaşlar, Nokia N8'in Syimbian^3 işletim sistemiyle yola devam edilip edilmeyeceği konusunda fikirlerimizi açığa çıkardık tartıştık. Çoğu üyenin de hemfikir olduğu konu, Nokia N8' in Windows Mobile 7 işletim sistemini donanımsal farklılıklar nedeni ile kullanamayacağı, bu nedenle imkansız olduğu oldu. Konuyu açarken kesin olmayan fakat nokia tarafından da tartışılan bir konu olduğu için ilgili arkadaşları bilgilendirmek ve bizim de yapmış olduğumuz gibi fikirlerimizi beyan ederek tartıştık. Fakat artık bu konunun nokia tarafından da olumsuz sonuçlar elde edileceği düşünüldüğü için daha fazla tartışmaya gerek yok diye düşünüyorum. Pr3.0 dan sonra işletim sisteminin güncelleme desteği kesileceği fakat uygulama V.s nin yazılmaya devam edileceği sonucuna ulaştık. Bu yüzden Nokia N8 cihazlarımızı zaten en fazla 2 - 2.5 yıl daha kullanıp satacağımızdan dolayı konuyu burada kesip başka konular ile yolumuuza devam etmenin doğru olacağını düşünmekteyim ilgili arkadaşların konuyu kilitlemelerini talep ediyorum. Saygılarımla...

nokia n8 windows işletiminde olursa almam windows işletim sistemini kınıyorum n8 de olmasında hangi telefonda olursa olsun

Tepkiler: RetaXter
takmayın kafanıza arkadaşlar nokia symbian desteiğini keserse bizde aramızda para toplar google n8 için bir android sürümü çıkarttırırız

linux yükleriz bizde n900 den aktarıp hem n8 ile c7 ve c6 aynı donanım. ozaman onlarada gelir. isteyen yükler istemeyen yüklemez

Fazla iyimsersin gibi geldi bana, ama keşke 2-2.5 sene uygulama desteği kesilmese. İmkansız gibi geliyor bana şu an bile ne kadar uygulama desteğimiz var ki?...

freekays

Üye
ben HTC 2 LEO ya wp 7 ile beklerken HTC HD 7 çıkmış piyasadan kalkmış stoklarda kalmamış bile
kanımca N8 Bu halde devam eder N7 çıkacak tı ne oldu bilmiyorum ama wp 7 için yeni bi cihaz çıkarırlar HTC gibi

Bildiğiniz gibi symbian en az enerji (pil) harcayan sistemlerden biridir. İşletim sistemi değişirse artık Nokia almanın da esprisi kalmayacak.