e1b1
Üye
Nokia'nın bundan sonra Windows Phone 7 işletim sistemini kullanacağı doğru ancak bu sistemi eski cihazlarına getireceğini pek zannetmiyorum. Anca Nokia'nın pazar payındaki düşüşü engellenemezse, Nokia piyasadaki donanım olarak en güçlü telefonlarından biri olan N8'e WP7'yi getirebilir ki cihazın satışları ve popülaritesi artsın, daha iddialı bir cihaz olsun diye. Tabi WP7 ile daha iyi mi olur orası tartışılır. Ancak ben N8'e WP7'nin geleceğini sanmıyorum. İddialı bir model olsun diye N8'e getirmek yerine N8 gibi donanımı güçlü bir cihaz daha çıkarıp bu sistemi ona entegre edebilir hem de çeşitliliği arttırmış olur...
Bende Katiliyorum, N8 WP7 icin tasarlanmis bir cihaz degil, kalmiski ben hic bir getirisini göremiyorum. Yani su an Symbiande olmayipda WP7de olan bir tane özellik yok.ya saçmalmayın o ne öyle N8 e WP7 gelcek ne zaman görülmüş bir cihazın resmi uptade ile başka sisteme geçtiği ki N8 WP7 yi kaldırcak güçte bir cihaz değil yani ram ve işlemcisi yetmez bu bir bugün uygulamoyun az diyenler hiç birşey bulamıyınca ne dicek bakalım lütfen yapmayın
acimana gercekten gerek yok, eminim herkes yaptigi yorumu bilinci yapiyor. Benim sana tavsiyem acima saygi duy yeter.wm kullanmadan yorum yapanlara acıyorum ben gerçekten acıyorum.
Boşuna umutlanmamak lazım, gelmeyecek WM7. Zaten Nokia bile 2012'de çıkaracağı modellerde kullanacak bu sistemi, yani sistem o zamana kadar tam hazır olmayacak. Hayalden öteye geçmez bize gelmesini beklemek. Symbian pisliği demişsin ama bana kalırsa heryerde yakınma bu sistemden, tam stabil olmayabilir ama hızı şuan bana yetecek kadar, NASA'da çalışmıyoruz sonuçta bir yere yetiştiğimiz de yok. Gelecek PR2 ile stabilleşeceğini, PR3 ile de tam stabil halini alıp daha iyileştirilmiş bir arayüze sahip olacağını düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?