N8 Windows'a geçiyor

Kubde

Üye
    Konu Sahibi
N8 Windows'a geçiyor
Arkadaşlar direkt olarak aktarıyorum;

Excellent build quality
The Nokia N8 is a great example of what Nokia is capable of when it comes to build quality, with
its anodised aluminium casing and super tough glass screen. It feels great in the hand, and it’s
one of the most robust smartphones we’ve seen to date. Bundled with Windows Phone 7
functionality, it promises to be an unbeatable combination.

Türkçesi;

Mükemmel kalitede üretilen(İnşaa edilen) Nokia N8 nokianın neler yapa bileceğinin büyük bir örneğidir.
O nun(N8'in) anodize alüminyum kasası, süper set camlı ekranı ve ele iyi oturan dizaynı ile bugüne kadar gördüğümüz en sağlam akıllı telefonlardan biridir. Windows phone 7 ile işlevselliği artıp yenilmez bir telefon olacağa benziyor.
KAYNAK 3. başlık

Tepkiler: orcusss ve e1b1
Büyük ihtimal doğrudur çünkü dün aldığım bir habere göre nokia symbian ı bırakmış windows phone 7 ye geçmiş bunu duyar duymaz *11 hissesi azalmış dediler

Kubde

Üye
    Konu Sahibi
Nokia kendi çalışanları tarafından protesto ediliyor dün duyduğumuza göre. Nedenlerinden biri de bu olsa gerek...

Nokia'nın bundan sonra Windows Phone 7 işletim sistemini kullanacağı doğru ancak bu sistemi eski cihazlarına getireceğini pek zannetmiyorum. Anca Nokia'nın pazar payındaki düşüşü engellenemezse, Nokia piyasadaki donanım olarak en güçlü telefonlarından biri olan N8'e WP7'yi getirebilir ki cihazın satışları ve popülaritesi artsın, daha iddialı bir cihaz olsun diye. Tabi WP7 ile daha iyi mi olur orası tartışılır. Ancak ben N8'e WP7'nin geleceğini sanmıyorum. İddialı bir model olsun diye N8'e getirmek yerine N8 gibi donanımı güçlü bir cihaz daha çıkarıp bu sistemi ona entegre edebilir hem de çeşitliliği arttırmış olur...

TheORCUN

Üye
Böyle bir şey olursa, Finlandiya'da olayların ardı kesilmez... Ben bile giderim isyan çıkarırım... O kadar uygulama, emek.... Ovi'de aldığımız paralı uygulamaların W7 olanını verecekler mi bize? Hatta W7 için çıkacak mı o oyun uygulamalar...

Εthnic

Üye

+
katılıyorum...

uMTOku

Üye
Farkedilmese de N8 çok özellikli bi telefon o yüzden geçebilir ve güzel olabilir

AYNA

Üye
Ben hayatta istemem n8'e wp7 gelmesini.symbian gibi işletim sistemimi varya.n8 almak istememin en büyük sebeplerinden biride symbian 3 işletim sistemi kullanması..

cabal21

Üye
n8 de wm7 bence müthiş olur telefonun performansı kat kat artar fakat program sıkıntısı çok çekeriz. ama ona nokia ve microsoft bir çözüm bulacaktır.

sh0ck

Üye
Boyle biseyin mumkunati yok..

Uruloki

Üye
ya saçmalmayın o ne öyle N8 e WP7 gelcek ne zaman görülmüş bir cihazın resmi uptade ile başka sisteme geçtiği ki N8 WP7 yi kaldırcak güçte bir cihaz değil yani ram ve işlemcisi yetmez bu bir bugün uygulamoyun az diyenler hiç birşey bulamıyınca ne dicek bakalım lütfen yapmayın

katılıyorum insanlar sırf bi heves yenilik uğruna s^3 ten vazgeçip ne olduğu ne olcağı belirsiz wm7 e geçmek istiyo

katılıyorum insanlar sırf bi heves yenilik uğruna s^3 ten vazgeçip ne olduğu ne olcağı belirsiz wm7 e geçmek istiyo
Sırf bir heves ve yenilik değil biz Wm7 nin ne olduğunu gayet iyi biliyoruz zaten bilenler geçmek istiyor
Ayrıca ne olduğu olacağı belirsiz değil

Symbian 3 daha yeni geldi sanmıyorum WP 7 'nin geleceğini zaten gerek de yok bence.

mıttık

Üye
ya saçmalamayın nerede görülmüş update ile sistem değiştirildiği hem olacak bile olsa nokia öyle birşey yapmaz aynı özellikte başka bir telefon çıkartır wp7 için

Utku

Üye
geçerse geçsin kullanın n8 ve c7 lerinizi

[alikan]

Üye
Bi deli kuyuya bi taş atıyor ondan sonra çıkar çıkarabilirsen

Utku

Üye
aynen öyle