N8 wıfısiz hatsız internete bağlanma.....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nbayram

Üye
    Konu Sahibi
N8 wıfısiz hatsız internete bağlanma.....
Arkadaşlar ovi suite üzerinden telefon hattı ile nete bağlanılıyor peki tam tersini yapabilirmiyiz. Yani bilgisayardaki interneti kullanarak telefondan bağlanma şansımız yok mu? Wifi olmadan şebeke olmadan. şimdiden bilgileriniz için teşekkürler...

fnldstntn

Üye
hayır

omerynd

omerynd

Üye
var evet. Connectify diye bir program var bu program ile bilgisayarındaki interneti kablosuz paylaşabiliyorsun. Bu şekilde paylaşır telefonda da wifi üzerinden girersin

----------Eklendi @ 12:36:25 ---------- Yazıldı @ 12:35:29 ----------

ama önemli olan bilgisayarının wifi destekli olması. Yani evde kablosuz internet olması şart değil. Kablolu interneti bilgisayar üzerinden kablosuz yapıyorsun kısaca

mhizlim

Üye
Ağ ve paylaşım merkezinden, yeni bir ağ kur deyip, kablosuz geçici ( bilgisayarlar arası ) diye yere gelip bilgisayardaki wifi yi modeme çevirebilirsin kullanıcı adı şifre filan belirledikten sonra. Ama bilgisayar interneti kablo ile alması gerek ve bilgisayarında wifisi olması gerek. Aynı anda bir wifi yi iki işleme kullanamazsın. İkinci harici usb wifin varsa öylede olur. Yoksa parayla satılıyor usb wifiler satın al. Şifre problem çıkarırsa bazen bağlantı kuruyor ama wpa2 de internet açılmıyor. web şifrelemeyi seç. Bazen şifreli olunca bağlanıyor internet açılmıyor şifreyi kaldırınca giriyor. Tuhaf bir şey denemek lazım standardı yok gibi geldi bana.

nbayram

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar sonsuz teşekkürler. dediklerinizi yapacağım.

nbayram

Üye
    Konu Sahibi
ağ ve paylaşım merkezinden, yeni bir ağ kur deyip, kablosuz geçici ( bilgisayarlar arası ) diye yere gelip bilgisayardaki wifi yi modeme çevirebilirsin kullanıcı adı şifre filan belirledikten sonra. Ama bilgisayar interneti kablo ile alması gerek ve bilgisayarında wifisi olması gerek. Aynı anda bir wifi yi iki işleme kullanamazsın. Ikinci harici usb wifin varsa öylede olur. Yoksa parayla satılıyor usb wifiler satın al. şifre problem çıkarırsa bazen bağlantı kuruyor ama wpa2 de internet açılmıyor. Web şifrelemeyi seç. Bazen şifreli olunca bağlanıyor internet açılmıyor şifreyi kaldırınca giriyor. Tuhaf bir şey denemek lazım standardı yok gibi geldi bana. Anlattıklarım windows 7 ve vista için.
arkadaşım dediklerini uyguladım. Bağlantı kuruldu telefondan bağlandı diyor. Fakat web tarayıcı açınca geçersiz sunucu ismi uyarısı çıkıyor bağlanamıyor. Yardımcı olursanız teşekkürler

time_shift

time_shift

Üye
Ağ ve paylaşım merkezinden, yeni bir ağ kur deyip, kablosuz geçici ( bilgisayarlar arası ) diye yere gelip bilgisayardaki wifi yi modeme çevirebilirsin kullanıcı adı şifre filan belirledikten sonra. Ama bilgisayar interneti kablo ile alması gerek ve bilgisayarında wifisi olması gerek. Aynı anda bir wifi yi iki işleme kullanamazsın. İkinci harici usb wifin varsa öylede olur. Yoksa parayla satılıyor usb wifiler satın al. Şifre problem çıkarırsa bazen bağlantı kuruyor ama wpa2 de internet açılmıyor. web şifrelemeyi seç. Bazen şifreli olunca bağlanıyor internet açılmıyor şifreyi kaldırınca giriyor. Tuhaf bir şey denemek lazım standardı yok gibi geldi bana. Anlattıklarım windows 7 ve vista için.

aynen katılıyorum benimde başıma geldi ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt