N8 wifi sorunum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nameste108

Üye
    Konu Sahibi
N8 wifi sorunum
Telefonum heo mobil veriden bağlanmaya çalışıyor etkin bir wifi ağına bağlı olsa bile mobil veriden giriyor. Wifi önceliğini değiştirdim ve tarayıcı ayarları da yapılı anlamadım..
Örneğin wifi ağım etkin ancak hava durumunu güncellemiyor etkin bir bağlantı yok diyor

ya da wifi ile *#0000#den güncelleme yapamıyorum, yine etkin bağlantı yok diyor ama wifi açık. (tasaruf modu kapalı öncelik wifide)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
mobil veride açıkmı

nameste108

Üye
    Konu Sahibi
Hem açık denedim hem kapalı denedim, hem de hatsız modda denedim. Sonuç aynı

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
telefon yônetımıne bir bak mobil verı baglantısı "gerektıgınde" mi

nameste108

Üye
    Konu Sahibi
Evet gerektiğinde yazıyor

larten123

larten123

Üye
gerektigindenin yerine herzaman sor yap

nameste108

Üye
    Konu Sahibi
Tamamdır

nameste108

Üye
    Konu Sahibi
Öyle bir seçenek yok gerektiğibde ve var olduğunda olmak üzere iki seçenek var

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
gerektıgınde olmalı seçımın var oldugunda yaparsan sureklı nete baglanır.

nameste108

Üye
    Konu Sahibi
Evet öyle ama hala olmuyor

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
baglantı yonetıminde wifi de internet olarak gôrunur ıçerıgıne bakıp 1 öncelık seçılmelı

nameste108

Üye
    Konu Sahibi
biliyorum arkadaşlar onu da denedim öncelik hala 1 ama wifi kullanımında hala sorun var örneğin hava durumunu wifi ile güncellemiyor ille de mobil veri bağlantısı istiyor

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
modemde sorun olmasın tel ayarları dogru diyosun

nameste108

Üye
    Konu Sahibi
modemden nete bağlanabiliyorum mesela facee sorunsuz giriyorum ama tel güncelleyemiyorum ya da sosyal ağlara giremiyorum yani telefon ile birlikte gelen ve internet isteyen programlara bağlanamıyorum illa mobil veri istiyor

ama arkadaş (nokia500ü var) hem face gibi sitelere giriyor hem de hava durumunu güncelliyor AYNI MODEMDEN ve ayarlarımıza baktık hr şy aynı aklım ermedi

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
o zaman şunu denemediysen dene tarayıcidan genel den baglantını gerektıgınde sor yap ve tekrar baglanamadigın uygulamalara gir baglantını sorunca wlaninı seç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt