N8 Widget sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
N8 Widget sorunu
slm arkadaşlar benim sorunum telefonumda ramstat ve batterylife widgetlerini kullunıyordum geçenlerde
taskman de ram sıkıştırma özelliğini (daha yeni) keşfettim ve kullandım sonra arka planda çalışan bütün
programları kapat yaptım. Halt ettim şimdi ise bu iki widget kullanılmaz hale geldi.
system service object cannot be found. Diye bi uyarı veriyo ve batarya ve ram bilgisi göstermiyor. sadece bu iki widget etkilendi bu olaydan. kaldırıp tekrar kurdum sorun aynı. Eğer bi bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim. Şimdiden ilgilenen arkadaşlara çok teşekkür ederim.

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
herkesten ilgi ve alakaları için çok teşekkür ederim çok yardımseversiniz gerçekten hepinize minnettarım.
Maxicep 1 numara diyoruz heryerde ama destek konusunda sıfır daha öncede bir konuda yardım istemiştim yine sıfır cevap almıştım.

bnden tavisye jafla telefonu flashla ozmn düzelir

ozggurr

Üye

Yahu arkadas bildigimiz, cozumumuz olan konularda aninda yaziyoruz zaten...
Cozumu bulduk ta seninle mi paylasmadik, isyan ettin hemen...

Bulunca bir cozumunu yazacagiz elbette...

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
ne bileyim kardeş o kadar kişi bakmış tek kelime yok en azından birilerinin bi bilgisi bi fikri olabilir diye düşünmüştüm isyanım ondandır kusura bakmayı ARTı
flash atarsam bi çok bilgi gidiyor onu bende düşündüm de neyse ya en güzeli yeni yazılım çıkmasını beklemek o zaman
her şey düzelir kullanmayıveririz bunları bi süre olur biter.

Yahu arkadas bildigimiz, cozumumuz olan konularda aninda yaziyoruz zaten...
Cozumu bulduk ta seninle mi paylasmadik, isyan ettin hemen...

Bulunca bir cozumunu yazacagiz elbette...

Ya gecenin 4 ünde koptum bu cevaba. Şimdiden söyliyim bende bilmiyorum sorunun çözüm yolunu.

uribaju

Üye
ev ekranındayken seçenekler "mini uyg çevrimiçi" yapmayı denedin mi?

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
ev ekranındayken seçenekler "mini uyg çevrimiçi" yapmayı denedin mi?

saolasın ilgin için fakat ben bu konuyu ocağın 1 nde açmışım hala açıkmıymış bu konu yaw unutmuşum bile sorunumu çözeli çok oluyo..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...