N8 web tarayıcı çökmesi!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mcmfi

Üye
    Konu Sahibi
N8 web tarayıcı çökmesi!!
3 HAFTA ÖNCE N8 İ ALDIM İLK2 HAFTA İYİYDİ AMA SON Bİ HAFTADIR VİDEO AÇTIĞIMDA YA HİÇGELMİYOR YADA HEMEN ÇÖKÜYOR AMA ÖNCEDEN HER SİTEDEN İZLEYE BİLİYORDUM (ÇEREZLERİ FELAN SİLİYOM GENEDE OLMUYOR):bilmm

SilentOne

SilentOne

Üye
ilk defa duyyuyom tarayıcısının çökmesini :(

belinay2

Üye
Kardeş yine sen 3 hafta kullanmışsın ben 3 günde hallettim.Şimdi lanet olası N8 garantide yanlışlıkla soft veya hard reset atmışız şimdi ne program ne oyun yüklenmiyor video player açıyorsun uluk gibi yüzüne bakıyor ben samsung 8910İ-hd den bıkmıştım oda 3kere gitti 4 de yenisi ile değişti yeni gelende gitti bir kere,ondan sonra ne yaptılar bilmiyorum düzeldi N8 onu aratmayacak.inşaallah bir kerede hallolur diliyorum.

venusutarit

venusutarit

Üye
Opera kullanın kardeş çatır çatır çalışıyor

mcmfi

Üye
    Konu Sahibi
ya operada iyi deilki garip bi görüntüsü var aslında bu gün dailmotian u açtı ama youtube ve faceyi açmıyo(video) yeni güncellemde ocak ayında diolar inşaallah iyi olur(h)

allele

allele

Üye
Aynı sorun bende de başaldı kafasına uymayan bir siteye geldimi bu maxicep.com direk tarayıcı kapanıyor operada aynı işlemi yapmaya başladı ilk başlarda iyiydi ama şimdi kafasına göre takılıyor sayfa açmaya geldimi 3-5 saniye telefon donuyor ondan sonr açıyor.Birde ben bu telefon için wi-fi den bağlanacağım mobil tv proğramını arıyorum SBP programını kullandım ama türk kanalları çok az arkadaşın çin malı telefonu var onda bütün türk kanalları açıyor.mobil tv programı bilen varsa yardımcı olabilirmi.

mustafa

mustafa

Üye
java yı kapatın özellikte maxicep te kapanma yaşıyorsanız :oke:

allele

allele

Üye
Hayır sadece maxi cepte kapanma sornu olmuyor diğer komplike sitelerde kapanma sorunu oluyor ve artık tarayıcı açıncada sayfa aratıncada ve tarayıcıdan çıkıncada 3-5 saniye telefonum donuyor can sıkmaya başladı.televizyon izleyecem bir proğram biliyormusunuz (SBP harici) bulduklarım eski versiyonlar ve telefon desteklemiyor nasıl oluyorsa.

mraz

mraz

Üye
Evet maalesef maxicepe kendi tarayıcısından bende giremiyorum,forum sayfasına girer girmez tarayıcı kapanıyor.Bir de Online dizi sitelerinde dizi açıyorum fakat ses var görüntü yok..Operanın video kabiliyeti nerdeyse yok zaten.Şu java kapatmayı deneyelim bakalım

apobaba1234

apobaba1234

Üye
maxicep e çok rahat giriyorum c7 den :ehe n8 dandik galba :ehe:ehe

tasarimx

Üye
aldığımdan beri sadece 1 kez tarayıcı kapandı, onun dışında canavar gibi hatta bence operadan daha iyi .. operada zoom yok, flash ta yok ... maxi cepi her zaman açıyor... nasıl oluyorda 3 günde browser çöker? yok öyle bişey olamaz ... bence kullanım hatasındandır...ben n8 web tarayıcısından memnunun bence hiç sorun yok. ufak iyleştirmeler gelir zaten updatelerde.ancak ben kendim adına memnunum...:oke:

--------------- Ekleme ---------------

+ operada video da seyredemezsiniz.

Üstündağ

Üstündağ

Üye
Arkadaşlar n8 de sitelerdeki flash mp3 leri açabiliyor muyuz?

mc_mfi

Üye
zaten şu an çözüldü ayrı yeten ben fave bobble troble bile oynadım (eski adım mcmfi idi)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt