N8 video player aynı formatta 2 dosyadan birini açıyor,diğerini açmıyor...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

desh

Üye
    Konu Sahibi
N8 video player aynı formatta 2 dosyadan birini açıyor,diğerini açmıyor...
Arkadaşlar youtube dan indirdiğim bazı kısa görüntüler var ,
bunlar aynı formattalar fakat farklı isimli farklı dosyalar,bunlardan birini açıyor birini açmıyor,10 tane aynı formatta dosya indirdiysem bazısını açıyor,bazısını açmıyor,
Güncellemeler ve video player eklentisi tamam,neden böyle oluyor,bileniniz varmı?

waycell

waycell

Üye
Arkadaşlar youtube dan indirdiğim bazı kısa görüntüler var ,
bunlar aynı formattalar fakat farklı isimli farklı dosyalar,bunlardan birini açıyor birini açmıyor,10 tane aynı formatta dosya indirdiysem bazısını açıyor,bazısını açmıyor,
Güncellemeler ve video player eklentisi tamam,neden böyle oluyor,bileniniz varmı?

Arkadasim muhtemelen cozunurluk farki vardir anladigim kadariyla pcden indirip tele atiyorsun bu dosyalari benim gibi total vide converterle teline uygun formata ve cozunurluge donusturebilirsin

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
konu v3 destek bölümüne açılmış
N8 Symbian S^3 kullanıyor

sorunla ilgili olarak da çözünürlük ve hız farkı olabilir videolarda veya uzantı aynı ama codec farklı olabilir

erkançamoluk

Üye
arkadaslar fremake dıye bı uygulama var ordan youtube dan ındırdıgınız vıdeoları ıster mpeg
ıster ıphone veya androıd formatına cevırıp tel e atabılıyosunuz ben n8 kullanıyorum cevırmeden dırek vıdeoyu
dowland formatında hıc bıse cevırmeden ındırıyorum tel gayet kalıtelı oynatıyo

lastairbender21

Üye
O zaman üçüncüsünü açar dert etme. :) Şaka bir yana core playeri denedin mi ya da smartvideo yu?

55lim

Üye
9 ay olmuş adam soruyu soralı simdiye çocuğu olmuştur:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt