N8 Video Oynatmama!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aykuturna

Üye
    Konu Sahibi
N8 Video Oynatmama!!
Telefon kendi çektiği video dahil hiç bir videoyu oynatmıyor,sorunun yeni yüklenen versiondan olabilceğini düşünüyorum çünkü eskiden böyle bir sorun yoktu,version 013.016.00.01 olarak gözüküyor,lütfen yardım,teşekkürler şimdiden

UnHoly34

Üye
aynı sorun bende de mevcut yeni yazılımdan sonra oldu düzeliceni sanmıyorum ayrıca menü ışığıda tuş klidindeyken yanıp sönmüyor sende bu sorun var mı?

AYNA

AYNA

Üye
nokia da bi düzeltemedi gitti şu sorunları..

aykuturna

Üye
    Konu Sahibi
Ben de o sorun yoktu ya da dikkat etmedim bilmiyorum,telefon son olarak kitlendi ve artık dayanamayıp genpaya verdim

SPLNTR

SPLNTR

Üye
arkadaşlar şu güncellemeler ne işe yarıyo o kadar uğraştım bu pc yüklemiyo güncelleme fln suite de güncellemiyo software update de güncellensin istiyodum ama hiç iyi ki şu güncellemeyi yapmışım çok rahatladı diyen falan olmuyo herkezde bozulmalar var güncelleme yarardan çok zarar getirebiliyo sanki,güncelleme yapmazsam çok şey kaybeder miyim 0 version ile son version arasında ne fark vardır mesela bilen birisi aydınlatırsa sevinirim

melgklay

melgklay

Üye
Telefonun için güncelleme çıktıysa yükle.. Çıkmadıysa mod yükle.. Bence hack yapma yada flash atma telefona.. Bu benim fikrim.. Bu şekilde rahat kullanırsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt