n8 verdim arc s aldım ne yüklemeliyim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

servet27027

Üye
    Konu Sahibi
n8 verdim arc s aldım ne yüklemeliyim
arkadaşlar n8 telefonumu satıp arc s aldım bu telefona neler yüklemeliyim ayrıca hack işi varmı bundada symbian gibi

alien97

alien97

Üye
hack değilde root işi var fakat telefon garantiden çıkıyor symbiandaki gibi sertifika sorunu olmuyor root olmadanda istediğiniz ne varsa yükleyebilirsiniz.

servet27027

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ben arc s apk dosyası attım hafıza kartına ama bi türlü bulamıyorum nasıl yapacağım bir yardım lütfen

Türe

Türe

Üye
root yapın ve istediğiniz uygulamayı yükleyin hocam :)

servet27027

Üye
    Konu Sahibi
beni bi yönlendir kardeş nasıl yapacam rot işini veya adres ver ben bakayım nasıl olduğuna

saruman_me

saruman_me

Üye
kardeş root işine bence girme böle kalsın bende arc vardı root yaptıktan sonra güncellemek istedim tlf brick oldu kurtaranakadar benim ki bana yetti bu sorundan bu çok kişininde başı ağrıdı o cihaz root yapılmadan dahi bi çok iş yapar..

servet27027

Üye
    Konu Sahibi
tmm teşekkür kardeş zaten yavaş yavaş öğreniyorum uygulamaları kurabiliyorum artık 6 saat araştırma sonucu öğrendim saolun ama burada pek anlayan yok kardeş ben symbiandayken bi soruya onlarca cevap geliyodu burada pek ya anlayan cevap vermiyo yada rağbet az neyse yinede ilgilenenler için teşekkürler

Türe

Türe

Üye
teamviewerdan yardımcı olurum istiyorsan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt