Kubde
Üye
-
Konu Sahibi
-
n8 bmw oluyor dimiopel corsayla bmw x6yı değişirmisin =)
Düşünceye saygıBirisinde 1 Ghz işlemci var = v8 motor
Diğerinde çok daha düşük = 1,6 dizel
Vites, tekerlek, kaporta, kapı, farlar, koltuk, döşeme gibi ayrıntılara girmiyorum bile. Motor koyuyor zaten. Evet kardeşin Ferrari 458 Italia almış sen BMW X6...
N8'i savunanları anlamıyorum. Hayatlarında kullandıkları en iyi telefon N8 olduğu için en iyisini N8 zannediyorlar ve rakamlarla konuşmuyorlar. N8 iyi diyorlar neden iyi deyince cevap yok. Haaa var var 12 MP kamera var. O yüzden iyi
Birisinde 1 Ghz işlemci var = v8 motor
Diğerinde çok daha düşük = 1,6 dizel
Yüksek tüketim, orantılı performans
Düşük tüketim, yüksek performans...?
bende bu n8 i kötüleyenleri anlamıyorum kardeş..rakam felan diosun ama işlemci hızı hesaplama felan bunları incelediğin zaman görüyosun n8i..diğer taraftan ekran farkı var..biri cam biri plastik,kasa sağlamlığına felan girmeme gerek yok..ayrıca usb,hdmı,fm verici,dolbybide YAZILIM GÜNCELLEME var 2-3 ayda bir kamerasını sen söylemişsin zaten..n8 de bunlar var aklıma gelenler..şimdi diyeceksin sadece bu kadarmı yok wavedekiler ve artı bu özellikler var..sorunları var diyeceksin bunun üzerine bana ama sorunu olmayan bi telefon üretilemedi henüz..hepsinin bi yerinde mutlaka bişey var
Nokia'nın kaç modeli var X6, 5800, N97 ve N8 ve yeni yeni C7, Nokia kullanıcılarının %90'ı bu telefonları kullanıyor ve hepsini toplasan adam gibi bir cihaz etmez.
Valla lafı öyle bir saptırıyorsunuz ki şaşıyorum.
İyi geceler.
Ben sizin v8 dizel yazdığınıza ithafen yazdım onu, biliyorum uzun şarjlı olduğunu. demek istediğim; benzetmeniz yanlıştı.. Benim tahminime göre v8 motorlu araçlar hem performanslı hem de fazla benzin tüketiyor, dizel araç da az mazot tüketip yüksek performanslı oluyodur..Wave'in şarjının ne kadar gittiğini bilmiyorsun sanırım. Hem uzun şarj hem yüksek şarj.
1- Bu nokia n8 de aynı numarayı farklı iki isim altında kaydedildiyse o numaradan aranıldığında kişinin adı değil de sadece numara mı gözüküyor.
2-Telefon rehberinde bir numaranın kime ait olduğunu bulmak için numarayı tuşlayınca kime ait olduğu gözüküyor mu?yoksa illa tüm kartvizitleri teker teker kontrol etmek mi gerekiyor .Nokia 5800 deki gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?