N8 ve skype

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
    Konu Sahibi
N8 ve skype
Arkadaşlar skype den birini aradıgımzda ücret gdyrmu veya ücret ne kadar ?

----------Eklendi @ 21:02:33 ---------- Yazıldı @ 20:53:15 ----------

Arkadaşlar bir cevap verecek yokmu :nono:

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 627977

one2one2

one2one2

Üye
arkadasim skype den skype ye arama ucretsiz sadece internet baglanti tarifenden kesinti olur. ama skypeden sabit veya mobil hat ararsan skype kontoru alman lazim oda skype tarifen uzerinden ucrete tabi olur. detayli olarak sorarsan skype alternatifi cok ornegin sip aramasi

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 627977
gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
arkadasim skype den skype ye arama ucretsiz sadece internet baglanti tarifenden kesinti olur. ama skypeden sabit veya mobil hat ararsan skype kontoru alman lazim oda skype tarifen uzerinden ucrete tabi olur. detayli olarak sorarsan skype alternatifi cok ornegin sip aramasi
<br />
<br />

gayet açıklayıcı. Teşekkürler.

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
    Konu Sahibi
Yalnız şu sip aramasını anlayamadım :allalla:

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
    Konu Sahibi
Bi anlatan çıkar artık :)

one2one2

one2one2

Üye
sip ile ilgili profilden konularima bir goz atin isterseniz. gerekli bilgilere ulasabilirsiniz. forumda siple benden baska ugrasanda yok zaten :) halbuki sip aramasi avrupada en yaygin iletisim tercihlerinden bitanesi. cunki dunyayla neredeyse bedavaya gorusuyorsunuz ;)

OğuzcanAbi

Üye
cepnette kasıyor :D bazen :D

Silinen Üye 627977

Kapalı Hesap
:d::d::d::d::d:

electroizm

Üye
sip ile arama yapacaksaniz skype fiyati pahali internetten kucuk bi arastirma yapip kullanacagin zamana gore en uygun siteden 10euro alabilirsin tek firmanin betamax firmasi yirmitaneye yakin sitesi var hepsinde farkli fakli ulkelere bedava arama sabit hatlari ama hakki veriyor on euro yukledikten sonra simdilik cheapvoip kullaniyorum ama gecen ay nonoh kullaniyordum ondan en iyisi arastirmak korkmayin arkadalar google amcaya bir sorun yaa armut pis agzima dus olmuyor ama

Silinen Üye 627977

Kapalı Hesap

electroizm

Üye

ondan daha mantıklı bi yol var galiba google amcaya bi skype yazarsan seni hemen sayfasına yönlendirir ordanda kaç sent olduğunu görürsün :-) sabit hat:3cent mobil:13 cent niye hatırlıyorum

Silinen Üye 627977

Kapalı Hesap
ondan daha mantıklı bi yol var galiba google amcaya bi skype yazarsan seni hemen sayfasına yönlendirir ordanda kaç sent olduğunu görürsün :-) sabit hat:3cent mobil:13 cent niye hatırlıyorum

bilmem niye hatırlıyorsun??????????:d::d::d::d:

heavenhawk

heavenhawk

Üye
skype kendi arasında ücretsiz sanırım diğer operatörlere karşı ücretlendirme olabilr

electroizm

Üye
bilmem niye hatırlıyorsun??????????:d::d::d::d:

arkadaş sen ne bulaşık çıktın bıktım seni bu forumda görmekten arada bir çık dışarı beynine biraz oksijen girsin.
bende seni ciddiye alıp soruna cevap vermişimsem hay elim kırılaydı da sana cevap vermeseydim :vur:off:

• Beğen
Tepkiler: spawnisback ve iatis
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt