Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
N8 ve skype
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gokturk_prensi
Üye
Konu Sahibi
N8 ve skype
Arkadaşlar skype den birini aradıgımzda ücret gdyrmu veya ücret ne kadar ?
arkadasim skype den skype ye arama ucretsiz sadece internet baglanti tarifenden kesinti olur. ama skypeden sabit veya mobil hat ararsan skype kontoru alman lazim oda skype tarifen uzerinden ucrete tabi olur. detayli olarak sorarsan skype alternatifi cok ornegin sip aramasi
arkadasim skype den skype ye arama ucretsiz sadece internet baglanti tarifenden kesinti olur. ama skypeden sabit veya mobil hat ararsan skype kontoru alman lazim oda skype tarifen uzerinden ucrete tabi olur. detayli olarak sorarsan skype alternatifi cok ornegin sip aramasi
sip ile ilgili profilden konularima bir goz atin isterseniz. gerekli bilgilere ulasabilirsiniz. forumda siple benden baska ugrasanda yok zaten halbuki sip aramasi avrupada en yaygin iletisim tercihlerinden bitanesi. cunki dunyayla neredeyse bedavaya gorusuyorsunuz
OğuzcanAbi
Üye
cepnette kasıyor bazen
Silinen Üye 627977
Kapalı Hesap
electroizm
Üye
sip ile arama yapacaksaniz skype fiyati pahali internetten kucuk bi arastirma yapip kullanacagin zamana gore en uygun siteden 10euro alabilirsin tek firmanin betamax firmasi yirmitaneye yakin sitesi var hepsinde farkli fakli ulkelere bedava arama sabit hatlari ama hakki veriyor on euro yukledikten sonra simdilik cheapvoip kullaniyorum ama gecen ay nonoh kullaniyordum ondan en iyisi arastirmak korkmayin arkadalar google amcaya bir sorun yaa armut pis agzima dus olmuyor ama
ondan daha mantıklı bi yol var galiba google amcaya bi skype yazarsan seni hemen sayfasına yönlendirir ordanda kaç sent olduğunu görürsün :-) sabit hat:3cent mobil:13 cent niye hatırlıyorum
ondan daha mantıklı bi yol var galiba google amcaya bi skype yazarsan seni hemen sayfasına yönlendirir ordanda kaç sent olduğunu görürsün :-) sabit hat:3cent mobil:13 cent niye hatırlıyorum
arkadaş sen ne bulaşık çıktın bıktım seni bu forumda görmekten arada bir çık dışarı beynine biraz oksijen girsin.
bende seni ciddiye alıp soruna cevap vermişimsem hay elim kırılaydı da sana cevap vermeseydim