n8 ve monitör

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gitarsist

gitarsist

Üye
    Konu Sahibi
n8 ve monitör
arkadaşlar forumda dolaşırken birinin monitöre bağlayabilirsin yazdığını görmüştüm. Fakat nasıl olacağını yazmamış. Benim için monitöre bağlamak önemli bir şey. Bunun nasıl olabilceği hakkında yorumunuz nedir ? Olacaksa nasıl bağlantı yapılabilir ?

teşekkürler..

balkonkusu

balkonkusu

Üye
hdmı girişi varsa monitörün bağlarsın

mucaht

Üye
bende bişey soracam peki HDMI girişi ile değilde, HDMI ı normal pc kablosuna çeviremezmiyiz, öyle bi aparat fln war mıdır varsa eğer bi sorun yaratır mı?

.S.W.A.T.

.S.W.A.T.

Üye
evet bu banada lazım

calis84

calis84

Üye
bende bişey soracam peki HDMI girişi ile değilde, HDMI ı normal pc kablosuna çeviremezmiyiz, öyle bi aparat fln war mıdır varsa eğer bi sorun yaratır mı?

Benim bildigim hdmi <---> vga ve hdmi <---> dvi adaptörleri mevcut. yani bu adaptörler sayesinde hdmi baglantisini bypass edebilirsin

SilentOne

SilentOne

Üye
yada usbden skatta birşeyler baqlıyormussun

balkonkusu

balkonkusu

Üye
diğer dediklerinizi bilmiyorum ama ben sadece iki şekilde görüntü aktarma biliyorum birincisi HDMI ile plazma gibi tvlere ikincisi de bu kulaklık çıkışına takılan AV konnektor kablosu ile normal tvlere :) iğer türlüsünü denemedim HDMI da sadece görüntü değil ses de aktaralılıyor onun için normal PC girişine çevrilmez heralde

gitarsist

gitarsist

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler

uMTOku

Üye
nokia da kabloları var normal tvde bağlıyablicein yada dvdye yada git mini hdmı al onu uygun dönüştürücüyle çeviri yaparz ama vga istiosan ses olaynı unut derim

birmot

birmot

Üye

bunlar işine yarar

pcwolf

pcwolf

Üye
birmot
Dvi to hdmi aparatı hakkında birşey soracam, bağlantıyı yapınca hem ses hem görüntü iletimi yapabilir değil mi? Yani doğal hdmi olmadığı için soruyorum. Gerçi bana vga to hdmi veya usb to hdmi aparat lazım da bunlar da benzer olduğu için sordum.

Mobitörün vga çıkışlı ise vga to hdmi kablo alıp telefona bağlayacaksın, dvi çıkışlı ise dvi to hdmi "aparat" alırsan hdmi kabloyu da ilerde harici olarak alıp tvye de bağlama yapabilirsin. Aksi halde dvi to hdmi kablo sadece telefon bağlantısı için kullanılır boşa para:)

inn

inn

Üye

HDMI görüntüsünü PC yani VGA görüntüsüne çeviren converter aparatları var elektronik bir cihaz ama görüntü kalitesi hissedilir derecede düşer demedi demeyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt