N8 ve E7 modellere yeni çıkan sürüm 25.8 bugün itibariyle navide

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
germir

germir

Üye
    Konu Sahibi
N8 ve E7 modellere yeni çıkan sürüm 25.8 bugün itibariyle navide
demekki belleye daha zaman var

realplayer2

realplayer2

Üye
son bi anna olacağını söylemiştim ama bu kanıya varırken 25.07 üzerine belle kurulmadığı için demiştim. 25.08 indirip kuran arkadaşlar bunun üzerine de belle kurulmuyo diyo bu yazılım tam olarak neye hitap edecek bilemedim şimdi

germir

germir

Üye
    Konu Sahibi
millet nasıl kullanıyo peki yüklenmiyoda 25.7 üzerinden bi çok n8 kullananlar yükledi kullanıyo çokta memnuniyetlerini dile getiriyolar aslı varsa valla arap çorbasına döndü bu iş yada dönecek milletin kafası karışmaya başladı hayırlısı olsun diyelim herkez gözünü açıp 25.7den sonra belle beklerken anna 25.8 ortaya çıktı bakalım ne olacak

AndroidOne

AndroidOne

Üye
Hadi Hayırlısı..

realplayer2

realplayer2

Üye
kimse 25.07 üzerine belle yüklemedi arkadaşım downgrade edip 22.14 yada 24.01 üzerine yükledi direkt 25.07 üzerine kimse yükleyemez

germir

germir

Üye
    Konu Sahibi
c7 ye downgrade yapılıyomu peki?

realplayer2

realplayer2

Üye
bilmiyorum n8 kullanıcısıyım. ama takip ettiğim kadarıyla c7ye belle yükleyen downgrade yapamıyo. C7 25.07ye downgrade oluyo mu onu da bilmiyorum

by*cambaz

Üye
şu belle çıksın o bize yeter başka bişi istemem

998877

Üye
neden 25.007 nin üzerine belle kurulamıyor

selly1310

selly1310

Üye
bu güncelleme var ama nord amerika icin cıkmış bu güncelleme.Türkiye icin ben göremedim navide.nasıl yüklücegiz peki arakdaşlar???

jyan3333

jyan3333

Üye
hayır beyler öyle bişi yok ben 25.7 nin üzerine belle kurdum direk flasladım hemde 25.8 in üzerinede sıkıntısız bi şekilde kurulur bencede .

selly1310

selly1310

Üye
arkadaşlar bu yeni 25.8 güncellemesi nordamerika icin degilmi.türkiye icin ben göremedim navide???yardımcı olursanız sevinirim.nasıl yüklücem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt