tam dedini yapıcam zaten başka alternatif yok sanırım ama bazı konular var symbian belle o sorunu bu sorunu diye yazıyolar bunlar dogrumu
ne sorunuymuş abicim?? doğru düzgün flash atmazsan sorun olur.. şuan senin annayı oviden güncellemen gibi.. aslında biliyormusun oviden güncellemekte bir nevi flash atmak ama sağlıksız yükledi ovi anna yı tellere o yüzden bir sürü sorun oldu.. belle yi phoenix ile yüklemekte senin elinde .. adım adım takip edersen nasıl yapılcağını hiç bir sorun yaşamazsın.. ben belle kullanıyordum ama anna yükledim tekrardan nokia shopa götürcektim telimi cam koruyucusunu değiştirmek için hemde biraz anna ile nostalji yaşayayım dedim
dediğim gibi belle güzel yükle derim.. doğru flashla hiçbir sorun yaşamazsın
----------Eklendi @ 12:45:46 ---------- Yazıldı @ 12:43:10 ----------
he bide tel garanti dısı kalıymu flashlaynca tabi bide nokia store var çalşmayan o da düzeliyomu
ee tabikide belle yi yükledikten sonra servise verme garanti dışı sayarlar.. ama orjinal anna dosyalrını flashlıcam diyosan , servise flasladığını söylemezsen anlamazlar ve garanti dışı kalmaz
.. şua anna dosyaları ile flash atsanda tüm sorunların çözülür dostum merak etme.. ha anna flashla ha belle..
flash bir nevi teli tazeliyor, uyandırıyor.