Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
N8 v Galaxy S2
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amaru Shady
Üye
Konu Sahibi
N8 v Galaxy S2
Merhaba arkadaşlar.
Tam n8 almaya karar vermişdim ki galaxy s2 yi gördüm.
Merak ettiğim şey galaxy s2 nin plastik olup olmadığı?
aynı şey bana oldu işte heryerde n8 aradım tam alıcam bulamıyorum ve galaxy s2 yi gördüm işletim sistemi ve ekran parlaklığı çok etkiledi beni ve hala kararsızım hangisini alsam diye.galaxy s2 üstün basıyor %80 ama çok büyük olması ve xenon flash olmayışı düşündürüyo beni.sorunun cevabına gelelim galaxy s2 pilastik.mesela bir videoada görmüştüm arka kapağı çıkardı adam resmen büktü esnek plastik böyle ve incecik..
Amaru Shady
Üye
Konu Sahibi
teşekkürler. En iyisi Biraz araştırayım.
AYNA
Üye
araştır araştır youtubeden videoları izle..
silver021
Üye
dünyanin ilk çift çekirdekli en ince dizayna sahip bir smartphoneu n8 ile karsilastirmak yada onu geç bi galaxy s ile bile karsilastirmak mantiksiz. arkadaşlar mümkünse burda yazilan çizilen yerine gidin bir yetkili bayide elinize alip inceleyin görmeden karar vermeyin derim.
dünyanin ilk çift çekirdekli en ince dizayna sahip bir smartphoneu n8 ile karsilastirmak yada onu geç bi galaxy s ile bile karsilastirmak mantiksiz. arkadaşlar mümkünse burda yazilan çizilen yerine gidin bir yetkili bayide elinize alip inceleyin görmeden karar vermeyin derim.
aynen katılıyorum ve eklıyorum n8 fotograf konusunda ustun ama galaxy 2 de n8 e gore gerıde olsada gayet ıyı resımler yakalayabılırsınız.resim performansı onemlıyse gercekten (kı bu kompakt dıjıtal makıneler ıle dslr veya slr arasındakı kadar fark yok) n8 ama bune kendımce değmez
hoss
Üye
bu iki cihazi karsilastirabiliyorsan ya hic telefondan anlamiyorsun yada nokia fanisin kardes
sen atla essegi karsilastiriyorsun hangisi iyi diye soruyorsun resmen
AYNA
Üye
ya arkadaşlar neden bu kadar ön yargılısınız benim için önemli olan ihtiyaçlarımı karşılamasıdır bu iki teleofunu bu yüzden karşılaştırıyorm ben.galaxy s2 ile artixi karşılaştırsam ne olacak almıycağım telefon artıx örnek verdim burda yani ben alıcağım iki telefonu karşılaştırıyorum sanırım konuyu açan arkadaşta öyle yapıyor.açıkçası n8 alacaktım galaxy s2 nin sadece işletim sistemi etkiledi beni tipi yada başka birşeyi değil.çift çekirdek olması felan önemli değil benim için işimi görsün yeter.galaxy s2 incelemeler başlasın resim çekmesi kaliteliyse galaxy s2 alıcam çünkü resim çekme önemli benim için ama galaxy s2 ninde işletim sistemi görselliğine dicek yok yani..
galaxy s2 1080 video çekiryor ama bana zaten 720 yeter ben çok video çekmem resim çekerim.
galaxy s2 çift çekirdek ama bana tek çekirdek bile yeter oyun oynayan birisi değilim.
galaxy s2 çok ince deniliyor ama çok büyük telefon.
yani ben burda fanlık felan yapmıyorum yanlış anlamayın sözlerinize kızdım biraz ben sonyericssonda kullanmış adamım nokiada samsungda..